Gorkemcvhr Sonunda çift rakamlara bizde düştük oğluşumla😍 sizde durumlar nedir kızlar eksikleriniz ne durumda ben sanırım geç bile kaldım eksikler için🥲🥲
prensessannesi22 Gorkemcvhr bugün itabariyle bende 99 oldum ve daha bir çorap dahi almadım ama ailem ve eşimin ailesi benden hevesli , annem bugun isimli kunyesini yaptirmis bana gosterdi , ismini gorunce heyecan basti🙈 bu arada dogum tarihi belli mi doktor ne dedi
AlyaUrasmoms Gorkemcvhr Ya daha dün gibi; ben de son 99 diye post açmıştım 🥲🙈 Şimdi ise aynı bedende son 11 🥲🥰 Zaman ne kadar çabuk geçiyormuş meğer. Özellikle 99′dan sonrası su gibi geldi geçti 🥲 Bütün hazırlıklarımız tamam çok şükür 🙏🏻 37+2′yiz bugün, oğlumu sağ salim kucağıma aldığım günün hayalini kuruyorum 🥰 Allah herkesi sağlıkla kavuştursun yavrusuna 🙏🏻
Gorkemcvhr prensessannesi22 bende ufak tefek eksiklerini aldım henüz doğum tarihi belli değil konuşmadık doktorumla sizinki belli mi
Gorkemcvhr AlyaUrasmoms ay maşallah çok heyecanlı gerçekten benimde 2. Ama sanki ilkmiş gibi heyecan var içimde sağlıkla gelsinler inşallah 😍😍
kahvesever__ Gorkemcvhr saol canım belki daha erken de olabilir bir kaç aksilik olduğu yarın herşey belli olacak
Gorkemcvhr AlyaUrasmoms ilk çocuğunuzun yaşı kaç acaba ben biraz erken mi oldu diye düşünüyorum arada ama düşünmek için çok geç artık 😂
AlyaUrasmoms Gorkemcvhr Bence yaş aralığı gayet iyi canım 🥰 Allah evlatlarımızı bizlere bağışlasın 🙏🏻♥️
Eliferimm Gorkemcvhr Bizde 100 günlük olduk 14+2 daha 180 günümüz var inşallah bizde o zamanlara geliriz 🥰 ay sonu cinsiyet öğrenip öyle alışverişe başlayacağız. Bebeğinize sağlıklı bir şekilde kavuşmanız dileğiyle.. 💓