Ruveyda_baskapan Bugün sağlık ocağına gittim tetanoz için , aile hekimi eski tahlillerinde idrarında protein vardı senin , onu takip ettir dedi o ne demek ?
Leylasiva21 Ruveyda_baskapan tek basina bı sorun değil hem protein kacagi hem tansiyon yüksek ise yatış veriliyor. Benimde protein çıktı böbrekte büyüme var diye doktor her gün tansiyona bak dedi bakıyorum normal çıkıyor.
Ozgeztrk Ruveyda_baskapan tansiyon habı kansulandırıcı iğne düzenli tansiyon ölcümü idrarda protein takibi ve yüz el kol bacak ödemi şişliğine dikkat etmek bu duru larda mutlaka hemen doktorunuza ulaşın tuz soda tansiyonunuzu yükseltecek seylerden uzak durmak
Huzur123 Tansiyon açısından takip ediyorlar tedavisi yok bebek doğana kadar kan sulandırıcı iğne oluyorsun her gün
Huzur123 Korkma korkma ve bol bol bebeğe kilo aldıracak şeyler ve her öğünde mutlaka protein almak gerekiyordu ama kesin bişi yok zaten sadece dr a haber verirsin gidince
Ruveyda_baskapan gozgozanne en son geçen hafta çarşamba tahlil verdim yine bir sorun çıkmadı valla temiz tahlillerim