Aysegulkms Bir acikiyorum tarifi yok ilk evlendiğim de 43 kiloydum zaten 155 boyundayım bir dış gebelik yaşadım orda hem iğne vuruldum hem ameliyat oldum ondan sonda direk bi 10 kilo aldım 53 55 arası oldum hemen çatladı bacaklarım inanamadım şimdi de 56 olmuşum belim çatladı bir kaç yeri minik minik ama ben sanki 90 kiloymusum gibi nasıl böyle çatlar anlamadım engel olamıyorum kremler hangi birini sayıyım okadar üzülüyorum ki keşke çatlamasa… Ama kilo almamak için gereksiz yere acıktığım zamanlar da eti form yemeye başladım kalorisi çok düşük ve kesiyor hemen.. hiç mide bulantısı falan da yok bende.. bu çatlaklar beni çıldırtıyor sizler ne durumdasınız😭😭
yigitinannesiiiii Aysegulkms bio oil kullanmayı denedinmi canım baya tavsiye eden var bi dene istersen
goldumsu Aysegulkms genetik menetk diyolar ve sanırım haklılar ben deli gibi krem kullandım sürmediğim kalitede ürün yağ kalmadı ama dehset bi şekilde çatladı yanlarım. Şuan tek tesellim doğum sonrası bi güzellik merkezine görünürüm belki tedavisi vardır umudu😔
Aysegulkms yigitinannesiiiii evde hiç açılmamış 3 tane var birisini yarıladım bayadır kullanırım aklına gelecek herşeyi kullanıyorum
Aysegulkms yigitinannesiiiii sarı kantaron, limon kabuğu yağı, hindistan cevizi yağı, vazelin, badem yağı, hakiki zeytin yağı, 😩😩 hepsini günlük sürüyorum vıcık vıcık yağ içindeyim sürekli ama yok kaşınıp duruyor aptal şeyler
Aysegulkms goldumsu var ama çok pahalı seansları ve asla eskisi gibi olmuyor direk estetik gerek oda zaten malum az para değil…😭