Masal-Elif Kızlar selam, 32+5 deyiz. 3 gün önce doktora gittik. Kilo 2190 boy 43 haftamızla tam uyumlu ama baş çevresi 2 hafta ileriden gidiyor dedi doktorumuz. Böle olan var mı? Kafama çok takıldı. Doktor sadece normal Doğuma engel olur dedi ama . Demeli başı normale göre büyük olacak
Ctntsgk Masal-Elif benimde 3 hafta önde başı bende bi garipsedim ama arkadaşım yeni Doğum yaptı onun da öyle çıkmış bu haftalarda öyle olduğunu duyunca rahatladım ben
Ctntsgk Masal-Elif bende 34+3teyim banada Doğuma kadar böyle kalırsa sadece Doğum şeklin etkilenir dedi doktorum aynı şekilde ☺️
Maviss35 Masal-Elif canım 33 teyim bendee bugün gittim bana da öyle dedi kötü bir şey mi bu dedim hayır dedi gülümsedi doktorum😇
MerveMustafaKaraku Masal-Elif bende şimdi doktordan geldim 33+3 üz baş çevresi 35 hafta çıktı genetik bi durum dedi gelişimi iyi dedi canım sorun olmaz inşallah için rahat olsun
PasaninAnnesi Masal-Elif 35 haftalığız benim bebeğiminde basi 2 hafta önde cikti doktor genetik dedi hatta esimde yanimdaydi esime bakti babasina cekmis dedi doğum hakkinda birsey demedi ama benmde aklima takiliyo bas büyükse normal dogumu zorluyo mu diye
Masal-Elif İyi bari birtek bize söylenmedi bu . Bizimde baba biraz büyük kafalı bellide ona benzicek. Benim kafama taktığım insallah hastalık boyutunda değildir. Çünkü doktor 2 hafta sonra tekrar takip edicez dedi. Allah korusun internette sıvı birikmesi olabilir falan yazıyor. İnsallah böyle sorunlarla karşılaşmayız 🙏
Ctntsgk Masal-Elif yok normal bildiğimiz bebek boyutu zaten bebekler doğduğunda kafaları bedenlerine göre büyük oluyo ya öyle ekstra bi büyüklüğü yok yani
Busucan Masal-Elif Yok öyle gözle görülür büyüklük olmadı normalde bebek baş cevresi 35 cm civarı iken 38 cm doğdu. Büyüdükçe normal baş çevresi büyüklüğü oldu. Sadece doğum için problem yaşadık☺️
Ozleeemgursoooy Ya bugün bizede aynı şeyi söyledi doktor hemn endişelendim... Rahat ol yapısı bu dedi... Bide burda okuyunca iyice rahatladım