kayraninannesii Kızlar kirada oturuyoruz ara ara evde denk geliyorum korktugum icin hep bana denk geliyor resmen hamam bocegi ne yapabilirim çıkmaması icin oyle boylr değil yA görümce hem tiksiniyorum hem korkuyorum 😭😭
Kvser kayraninannesii haşere hamam böcekleri için ilaç var sinek ilacı şeklinde onu alırsan faydası olur canım . İnan bende tiksiniyorum onlardan çok şükür benim evde yok. Kapı giderler vs yerlere aşık olma su değirme evi her sildiğindE gelebilecek yerlere sık canım
Smyye1B kayraninannesii Bende 1 defa gördüm bu hamam böceği tabletlerinden alıp koydum bidaha da görmedim.
alya5 kayraninannesii Allah yardımcın olsun aynı dertten bende müzdaribim malesef sprey şeklinde olan uçucu ilaçlar hiçbir işe yaramıyor sadece sıktığın bikaç saat etkili şırıngalı ilaçlar var onlar güzel birde tabletler var onlarda etkili biz evi komple ilaçlattık ama hala geliyorlar nerden geliyorlarsa artık ölülerini topluyoruz evin içinden.
Ebru021 kayraninannesii canım eczanelerde satılan böcek zehirleri var şıranka şeklinde onu al o çok iyi bı tane bile kalmıyor onu al içi zaten kıvamlı merhem gibi şırankayla mercimek yada pirinç büyüklüğünde çıkan yerlere sık karışma yıkama o böceklerin geçebileceği yerler olsun örneğin lavabonun kapı aralarına sık prizlerin oralara sık geçtikleri zaman ölüyorlar ve bir tane bile artık kalmıyor bu kesin çözüm bizde bu ilacla bitti
Kvser kayraninannesii hayır canım ondan çıkmaz . Şimdi banyo giderleri kapı altından pencereden giriyor tel yoksa pencereden girer uçuyorlar hamam böcekleri gene yumurtlama oluyor birde . Evi sildin diyelim sildikten sonra kapı altlarına pencere kenarlarına giderlere sık . Hani silince sıktığın şey gider ya ondan dedim .
Busra2365 kayraninannesii Oturduğun mevkiyede bağlı ya mahalleyi sarıyor bazıları lağımdan evlere giriyorlar İlaçlatman lazım
Ravza16 Bende evimde 1 kere denk geldim mutfağın dolap arkalarından gelmişti internetten sebebine baktığımda yemek kokularina geldiği yazıyordu sonra sinek ilacı sıktım birdaha çıkmadı
Kvser Askiletotomsu 🤣🤣🤣🤣 klavye kendinden kelimeler yazıyor canım aklım başımda değil ya kusurs bakmayın
Askiletotomsu Kvser 😂😂😂 ay haykırdım yeniden okuyunca ya Çok hoşsun 😂 Tamam kapı altı ve giderlere aşık olmayız 😂😂😂
Kvser Askiletotomsu hahahahahahah 🤣🤣🤣🤣 hamam böcekleri size aşık olur yoksaaaa😂😂 allahtan başka şey yazmadım 🤦🏻♀️🤣🤣
Sevlll Eczane satılan siringali ilactan alın tavsiye ederim 20 lira çok etkili hiç şükür birdaha görmedim mutfağa girmek istemiyodum şuan şükür yok