Betulozen21 Inofolic toz halindeki pembe kutulu ilaci kullanan varmi aranizda ne icin kullaniliyo ve ne gibi yan etkileri yapti sizlerde
Mrlbrk Betulozen21 ben bi kaç ay kullandim. Bana doktor hem adetini düzenler hemde hamile kalmani kolaylaştirir demişti ama bi faydasi olmadi bana
Nira Betulozen21 bende inofolic kullanıyorum polikistik over için verdi doktorum kullandığım ay hamile kaldım şu anda da devam ediyorum
Nurcankarakaya Betulozen21 canım bende adet düzensizliği vardı doktora gittim süt hormonun yüksek 1 ay kullan dedi bide bi ilaç daha verdi kullandım 1 içinde hamile kaldım çok şükür
HHandee Ben bırden kilo aldığım için adet düzensizliğim vardı ve gebe kalamıyordum doktor bana ınofolic combi mavi kutuyu 6aylık ıcmemı söyledi 6ay içinde adetim düzene girdi ve 6ay içtim biraktım 1ay sonrada hamile kaldım ama istahımı açtı dahada kilo aldım ilacı içerken ama olsun ben faydasını gördüm
Tmklslh Merhaba kızlar ben adet söneminde ictim bu hapı(toz olan degil) ve o ay hamile klmısyom size umut olur belki sevgiler💕