ByzCn Selam anneler ve adayları ☺️ 15 haftalık hamileyim göğüslerim çok büyüdü. Doğumla beraber daha da büyüyeceğini söylüyorlar kabul tamam ama 😂 Sarkmaması için nelere dikkat etmek gerek öncesinde ve sonrasında fikirlerinizi almak isterim 😘😘
uykularharamoldu ByzCn canım sarkmaması için kesinlikle destekleyici sütyen kullan. Sakın büyüdü rahat edemiyorum diye sütyeni çıkarma hep dursun. Büyük olmasa bile hamilelik döneminde oradaki kaslar kaybolduğundan dolayı sarkma olabiliyormuş. Bunun için de yazdıklarımı öneriyorlar.
ByzCn uykularharamoldu doğumdan sonra da destekli kullanmak daha iyi olur ozaman çok teşekkür ederim 👍😘😘😘
12_ze uykularharamoldu valla ben çıkardum canım takmıyorum çünkü hem büyüdü hem yırtıldı kaşınma oluyor sutyen de iyice kasindiriyor rahatsız ediyor saldım kendi haline valla napim
Nehir-Poyraz 3babymom kız benimd mi ondan acaba. Zaten 85di şuan 19 haftalığım 95 oldu en az sanırım sütyenlerim gelmiyo 🤣
Yeniesyenianne Ben daha 20. Haftamda çatladım memelerden hemde çizgi çizgi 🤦🏻♀️ Karnı yağlarken oraları hiç düşünmedim. Siz siz olun bol bol krem yağ sürün çatlamamak için uğraşın 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
3babymom Nehir-Poyraz öyle derler valla bilemiyorum benim de kız gogsum irilesmis zaten 85/90 di smdi daha da iri olmuş 🙈
12_ze Nehir-Poyraz Nehir-Poyraz baya sıkıyor kasindiriyor bir de anca dışarı çıktığımda falan takıyorum gelince hoop çıkartıyorum ama bol giyinmek zorunda kalıyorum çünkü evde kaynana kayinpeder var onlardan dolayı çok rahat edemiyorum
Nehir-Poyraz 12_ze ayy Allah kolaylık versin canım o zaman. Bende öyle sadece dışarı çıkınca takıyorum sadece. Onun dışında takmıyorum çok rahatsız ediyor napim ya sünerse sünsün onu mu düşüncem