Askiletotomsu neval270071 evet normal doğum Prenses doğum diye geçiyor 💕 belden uyusturmali Acı yok sıfır Ama bacakları hissediyor yürüyor herşeyi yapıyorsunuz
Askiletotomsu neval270071 doğumdan sonrada epidural takılı belinizde .rahatsız edici bişey değil . Ağrınız oldukça bı düğme var basıyorsunuz epidural veriliyor yeniden küçük dozlarda .
erdem_agah neval270071 Âdet ağrısının baya baya siddetlisi kasik çatlıyor gibi + aynı anda bele giren bıçak saplanmış gibi siddetli ağrı= doğum sancısı 🤭 ama Allah sabır veriyor inanın ben canı çok çok az olan biri olarak söylüyorum…
neval270071 Askiletotomsu yine de ıkınma olacak değil mi yani bildiğimiz normal doğum peki sizde dikiş oldu mu
erdem_agah neval270071 o an yasayacaksiniz bitecek bakin ben ikinciyi normal dogurmayi cok istiyorum Allah nasip ederse. Allah kolay sağlıklı doğumlar nasip etsin 🌺
sacmalamakizim neval270071 Çok sancılı değildi ilk 1 gün gece belimde vardı 10 dakika da 1 oluyordu arada uykumdan uyandırıyordu gündüz geçti ondan sonraki gün gece duzensizlesti doğum yaptığım gece de düzenliydi siddetliydi kendimi bir şekilde tolere ettim belimi ovarak kız yolu bulamayınca sezaryen oldu 😂
Askiletotomsu neval270071 ben henüz doğum yapmadım Epiduralli normal doğum düşünüyorum Aksilik olmazsa eğer Acilmaniz için son ay hurma yer Meryem Ana otu kullanır ahududu yaprağı çayı içersiniz Yırtılma olmaz Allah’ın izniyle
Busrabetul Ersibneh valla niye yalan söyleyeyim ben sancı odasında sancı çekerken hep yapmışım da haberim yok🤭🤣🤣
Serap26_ Ben kum dökmeye benzetiyorum (suni sancı) ile olursa tabikide yaşamış birisi olarak her ikisinide
Ersibneh Busrabetul hahahaha ben de hatırlamaya çalışıyorum ilk doğumumu ama yaptım mı yapmadım mı hatırlamıyorum , acısı aynen öyleydi ama çatalda herhal de kötü şeyler oldı ama farketmedim ahahahaha
Merand07 Kızlar benimde 37+2 haftadayım. 2 gündür adet ağrısı gibi ağrım oluyor belimde dahil. İlk hamileliğim o yüzden anlayamıyorum yalancı sancımı yoksa bu şekilde mi ilerliyor?
Serap26_ Ersibneh bu 4. Gebeliğim kendi sancımla da doğurdum ama suni sancı kadar illet bişe görmedim ben herkesin ağrı eşiği farklı tabikide 3.doğumum suni sancıyla olmuştu