La_Liberte Bugün heyecanla, korkuyla hastaneye gittim. Korkmamın sebebi iki kaybım var. Tek isteğim bebeğimin sağlıklı olmasıydı. Cinsiyet konusunda en başında hep kız hissettim. Bugün kız olduğunu söyledi doktor. Ben de hevesle heyecanla herkese söyledim. Benim ailem bayram havasında uçuyorlar. Gittim kıyafet aldım. Arkadaşım hediye aldı. Sonra eve gelince burda okuduklarım aklıma geldi. Dank etti. Siz ne diyorsunuz değişir mi bu saatten sonra. Doktor üç çizgi var kız dedi. Sonra baktım erkekte de üç çizgi olabiliyormuş. Hiç fark etmiyor yeter ki sağlıklı olsun. Ama sizden de duymak istedim.
FHKK La_Liberte Evet canım yanılma payı olabiliyor keşke biraz sabretseydin ama heyecanını anlıyorum inşallah Rabbim hayırlısını nasip eder 🌸
miroski_22 La_Liberte canım doktorum bana 15 haftalıkken yüzde 90 kiz demişti bugün 19+4 olduk kontrolüm vardı bu sefer kesinlikle kiz artık kesin konuşabiliriz dedi eğer doktorun kesin konuştuysa kızdır bence değişmez diye düşünüyorum
BaLevLat34 La_Liberte öncelikle hayırlı olsun tabiki en önemlisi sağlıklı olması :) Ama bana 18 haftaya kadar kız dendi şimdi erkek denildi detaylıyı bekliyorum basından beri cinsiyeti kimseye söylemedim zaten belli değil daha diye geçiştirdim:)))
3babymom La_Liberte bana da kız dedi özellikle sordum emin misiniz diye kesin mi evet evet kesin dedi yani doktorunuz tecrubeliyse cihazı iyiyse bence değişmez
La_Liberte 3babymom valla tecrübesini bilmiyorum ama bana burda üç çizgi var kesin kız dedi. 🥰 zaten kız hissettim ben 😍
La_Liberte miroski_22 14+0 dayım üç çizgi var biz buna hamburger görüntüsü diyoruz kız dedi 🥰 ama işte bazıları da dedi 14+0 kesin konuşmak için erken değil mi 🙈
La_Liberte BaLevLat34 çok teşekkür ederim ☺️ yani nasıl olur. Neye bakarak kız dedi? Ultrasonu mu iyi değildi anlamadım bacak arası görüntüsü yok muydu? Küçük haftalar da değil. Annem babam çok seviniyor heyecandan ne yapacaklarını bilmiyorlar 🙈
eflinveannesi La_Liberte bende aynı zamanda öğrendim doktor kesin kız dedi 😂 ısrarla sordum eminim dedi ve biz kıyafetlerini aldık heycandan 😂 bütün kuayfetleri alındı ama içimde yine de korku var🥴ya değişirse diye 18 haftalık olduk birkaç gün sonra randevum var sabırsızlıkla bekliyorum 😂
La_Liberte eflinveannesi her şey gönlünüzce olur umarım ☺️ Bizim doktorumuz gayet net konuştu . Ben Leyla oldum resmen eve gelince dank etti 🥰
EdSusam La_Liberte yani kesin görmese yüksek ihtimal kız derdi bence. İlerleyen haftalarda netleşir derdi diye düşünüyorum
miroski_22 La_Liberte yani sen yine de kesin gibi düşünme canım bana doktorum 5. Aydan önce kesin konuşmadığını erken olduğunu söylemişti ama seninki de büyük ihtimalle kızdır 2 3 haftaua kesinlesir
La_Liberte 2148 üç çizgi bacak arasında oluyor ve genelde kızlarda oluyor. Ama ben şimdi baktım erkeklerde de olabiliyormuş 18. Haftaya kadar.
MirayveAnnesi22 Ben erkek hissediyorum 13 haftadan beri kız dedi doktor şuan 17 haftalık hala kız diyor 😂💕💕💕
Askiletotomsu La_Liberte üç çizgi nedir canım ? Ben 15-16-18 de cinsiyeti kız öğrendim Şimdi detaylim var hafta içi Korkuyorum erkek diyecekler diye halen😅😅😅
La_Liberte Askiletotomsu bacak arasındaki üç çizgi vajinayı temsil ediyormuş. Doktor öyle dedi . Ben de tamam dedim herkese yaydım. Sonra bakınca erken haftalarda erkeklerde de olabiliyormuş o üç çizgi. Ben zaten hep kız hissediyordum. Gidip kızıma hediyeler aldım prensesim diye sevmeye başladım. 🙈 Bu şekilde