Aloneanqel 12345678__ Başınız sağolsun Allahım dayanma gücü versin size 🙏🏻🥺 Nurlar içinde yatsın inşallah 🙏🏻😢 bol bol dua edin 😢
neval270071 12345678__ rabbim sabrı Cemil versin canım ne desem boş 🤲🏻😔😔😔😢😢 mekanı cennet olsun sizin ömrünüz uzun olsun 😢😢😢😢
Aysegulkms Okuyunca ağlamadan edemedim. Yalvarırım siz dirayetli olun ondan olan hatırayı dünyaya getirmek için dirayetli olun sabır edin ❤️🙏🙏
Wonderful_mom 12345678__ ahhh içim gitti 😔😔😢 basın sag olsun Rabbim sabrin en guzelini nasip etsin 😔 bu dunya olumlu dunya hepimiz gidiciyiz.. Ahirette seni bekliyor o.. emaneti sende onunla teselli bul 😢 gercekten cok uzuldum. . Cok mu gencti 😔😢
Elif0611 Başın sağolsun canım Rabbim sana sabır versin ne desek boş inan çok üzüldüm dualarımdasın yaktın yüreğimi bu gece…
Zozan-harman 12345678__ Ölüm, sözün bittiği yer! Allah sana sabır versin eşinin de mekanını cennet eylesin inşallah🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌹🌹 🥺
Grenpeopl 12345678__ ay coook üzüldüm rabbim dayanma gücü sabır versin inşallah Allah rahmet eylesin canım beniiim🥺🥺🤲
mavi18_ Başınız sağolsun… Allah sevdiği kullarını erken alırmış yanına derler. Ama size dünyanın en güzel emanetini bırakmış geride. Evladınız sağlıkla doğsun size teselli olsun birlikte ömrünüz güzel olsun inşallah 🙏🏻
Deleted27272 12345678__ rabbim sabır versin ben de bebeğimi kaybettim. Kimse anlamıyor başına gelmeyince. Kuzum benim acıyacak kanayacak tabiki. Geçmeyecek ama hafifletecek isyan etme bu dünya bizler için yalan dünya işte. Rabbım bebeğini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Güçlü ol. Ama acını da yasa… rabbimdrn gelene ne yapabilirzki
kahvesever__ Deleted27272 başınız sağolsun sizinde rabbim sabır versin dayanma hiçi versin inşallah 🙏
Huzurrr_13 12345678__ başınıza sağolsun rabbim sabır versin inşallah mekanı cennet olsun inşallah 🙏🏻😞
guzelbebegimmmmm 12345678__ tüylerim diken diken oldu. Rabbim sabırlar versin. Ben de babamı kaybetmiştim 5 aylık hamileyken. Çok zor bi durum çok zor atlatmıştım😔😔😔
Minianne04 12345678__ canım başın sağolsun Allah sabırlar versin kayıpların her türlüsü çok zor imtihan Rabbim yanına almadan sana meyvesini bırakmış karnındakine iyice sarıl sakın çok yıpratma kendini
Murgul Allah rahmet eylesin. Ne desek acını hafifletemeyiz ki..😢😢 Rabbim yavruna sağlıklı hayırlı ömür versin yarana merhem olsun inşaallah