12345678__ Eşimi kaybettim , bebeğim 5 aylık lütfen bana dua edin , dualarıniza ihtcim var ,hayallerim yarım kaldı 😔😔 çaresizim , kanadım kırık..
3babymom 12345678__ kaybettim derken vefat mi etti yoksa ayrıldınız miallah sabır versin size Allah yardımcınız olsun
3babymom 12345678__ Allah yardımcınız olsun çok uzuldum eminimki çok zordur acısı tarif edilemez Allah size sabır versin inşallah bebeğinizle teselli olursunuz cok zor bir durum ne desem bilemedim Allah kimseye yaşatmasın size de dayanma gücü versin 🤲🤲🤲
mucizegebelik6 Basın saolsun cok üzücü bi durum ne desek boş olur cidden cok üzüldüm Allah sabır versin Allah bebeğini sana bağışlasın canım Peki ne oldu 😔 birde başlığı hassas içerik yazarsan iyi olur etkilenmemek elde degil😔
12345678__ mucizegebelik6 kalp krizi, ve daha 1,5 yıl oldu evleneli, doyamadım ona sadece bir bayram gecirebildik onunla
bebegimveben35 Başınız sağolsun Rabbim yar ve yardımcınız olsun . İmtihanınız büyük evladınız için dirayetli olun Rabbim sabırların en büyüğünü versin size . Bebeğinizle birlikte sağlıklı huzurlu günleriniz olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Leyyaall 12345678__ ahh Allahim sabirlar versin dayanma gucu versin esinizin yerini mekanini cennet etsin insaallah
mucizegebelik6 12345678__ ah kuzum benim yaaa Allah rahmet eylesin Allah ailesine sana sabır versin cok zordur elbet 😔 bebegin doğunca ona bağlanacaksın acını dindirmez ama hafifletir seni hayata yeniden bağlanmanı sağlar.
minikkoalaa 12345678__ çok şükür ki ondan bir parça ömrün boyu seninle canım binlerce şükür. Bu olamayanlar var çevremde
Aysencim 12345678__ başın sağolsun 😔 instagramda @bayan_mutuslu diye birisi var o da 18 haftalık hamileyken eşini kaybetti. Şimdi bebeği doğdu hayata yeniden tutundu. Acın geçmeyecek ama sen alışacaksın 😔 demesi kolay geliyor ama Allah sabrını veriyor. Bebeğini düşün 🤲🏻😔
Deleted27272 12345678__ rabbim sabır versin ben de bebeğimi kaybettim. Kimse anlamıyor başına gelmeyince. Kuzum benim acıyacak kanayacak tabiki. Geçmeyecek ama hafifletecek isyan etme bu dünya bizler için yalan dünya işte. Rabbım bebeğini sağlıcakla kucağına almanı nasip etsin. Güçlü ol. Ama acını da yasa… rabbimdrn gelene ne yapabilirzki
Tuba_63 12345678__ Ayyy canım benim kıyamam Allah yanan yüreğine sabırlar versin çok zor bir acı Rabbim yar ve yardımcın olsun 😢