Sedolin Herkese merhaba ☀️ Dün gece 35+2de ani su gelmesiyle hastaneye yatırıldım. 3 gün boyunca ciğer geliştirici ve çeşitli tedavi programı uygulandıktan sonra pazartesi sezeryane alınacağım. Bebek 2150 gram. Bu haftalarda basına böyle bir şey gelen var mi? Nasıl bir süreç yaşadınız? Ve tabiki dualarınızı bekliyorum🙏🏻 İnsallah bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alırım 🤲🏻
Deniz2961 Sedolin hftasi iyi çok kötü değil ebbegn kilosunda güzel eee gerekli.onlemlerde alınma.korkmayin bnce
Fatmahinn Sedolin 35+5 3cm açılma ve nişan gelmesiyle gittim doğuruyorsun dedi ve doğumu durdurup ciğer geliştirici yaptılar. 36+1 ile de doğurdum normal doğum yaptım 3kilo 80 gram doğdu bebek. Küveze girmedi bebek. İnşallah sağlıkla gelsin bebeğiniz🙏🏻
Smilend Sedolin 35 +6 da suyum geldi ve sızıntı değil baya baya su 😣 benim 31+ 6 da hafif kanamam olmuştu doktorum önlem amaçlı ciğer geliştirici yapmıştı . Sonra progesteron la falan 35+6 ları gördük şükür🙏🏻 Bebek iriydi zaten suyumda fazla olunca sanırım artık taşıyamadım. Normal doğum oldu ve hiç küveze girmedi inş sizin de öyle olur. Sağlıkla gelsin ❤️
Xxwoman Sağlıkla kucağına al inşallah yeni nesil böyle erken gelen bebek çok artık rabbim esirgesin sağlıkla gelsin inşallah
3-melek-annesi- Benim başıma geldi ama benim suyum çok minimal şekilde sızıyordu yani foşur foşur gelmedi bebeğin de durumu iyi biz 39 a kadar geldik cuma bana da doğum, normal de suyu çok gelmiş olsaydı azalsaydı epey bi 34 +4 de doğum du
Nisrem 3-melek-annesi- merhaba sanki ayni durumu bende yasiyorum 35. Haftadayim arada istemsiz altima kacirir gibi akintim oluyor ama akıntı degil su belli camasirim islaniyor ama hergun degil belki hafta da bir yada 2 kere sizede oylemi oluyordu acaba??
Sedolin Nisrem yok bana birden geldi sanki üzerime bir sürahi su dökülmüş gibi oldum bir anda. Size de sağlıklı doğumlar dilerim
Bebek-C Arkadaşım aynı sizin gibi oldu. 35 haftalıkken suyu geldiği için mecbur doğuma alındı ama normal doğum olsun diye denendi önce. Öğlen hastaneye yattı gece doğum gerçekleşti. 2250 doğdu bebiş. İlk etapta önlem amaçlı küvöze aldılar ama geri çıkardılar bi sıkıntı olmadığı için. Sonrasında çok uyuduğu ve emmediği için sarılığı biraz yükseldi ama fototerapi ile geçti hemen. Şu an herşey yolunda. Rabbim size de hayırlı doğumlar ve sağlıklı bir bebiş nasip etsin. 🤗