Ezgidenizak Kızlar ilk hamileliğim olduğu için bilmiyorum sormak istedim doktor da henüz birşey demedi 3 aylık hamileyim🐣tetanoz kaçıncı ayda olunuyor
Ruveyda_baskapan Ezgidenizak sağlık ocağı ilgileniyor canım 3 ay dolduktan sonra ilk doz yapılıyor , ben 20. Haftamda bugün oldum ilk dozu
58ee Ezgidenizak bende 3 aylık hamileyim sağlık ocağından aradılar bugün 24 . Hafta gibi olucakmısım ilk dozu öyle dedi
Pinar95 Ezgidenizak bana da 19 ya da 20. Haftada ilk doz olman lazım dediler 20 de oldum. 24 de ikinci dozum var. :)
Hakanbuse Ezgidenizak benim ilkinde kolum agridi sadece asi vurulan yerde ates oldu ikincisindede kolumda agri kalmadi ama basim agridi kafami kaldiramadim
Reyhan35 Ezgidenizak kişiye göre değişiyor canım ben 2 gün kol ağrısı ve biraz halsizlik hissettim ama burda başka yan etki yaşayanları da okumuştum
Hakanbuse Ezgidenizak 18-19 haftalikken 1. Tetenozumu oldum 23 haftalikken 2. Oldum 6 ay sonra 3. Olcakmis doğumdan sonra
MeyraRana Ezgidenizak ben 14.haftamda oldum ikinci için 20. Haftamda çağırdı ama tansiyon sıkıntım çıkınca vurmadılar.