prenses_annesiiii buse_2695 4.ayımdan beri çekiyorum canım şuan 28 haftalığım dahada şiddetli bi şekilde devam ediyor özellikle geceleri uyanıyorum mide yanmasından düşün ilaçlarda anlık kesiuor napıcam bilmiyorum 😢
Zero0 buse_2695 off sorma gece uyandıracak derece de oluyo bağrım öyle bir yanıyo ki berbat rennie atıyorum banamısın demiyo
Yeliz6767 buse_2695 sade maden suyu içebilirsiniz oda yakıyor hissi veriyor içerken ama çok rahatlatıyor hem bebek için de yararlı ben her gün içiyorum neredeyse 🥰
Asseyda buse_2695 bende aynı durumdayım sanki midem ağzımdan çıkacak gibi ama naneli sakız fayda ediyor ılık süt soda havuç hepsini deniyorum☺️
buse_2695 prenses_annesiiii şuan bende öyleyim yatıyorum ama asla rahat değilim yanmadan 🤦🏼♀️Benim son bi kaç gündür böyle
Fyyy59 prenses_annesiiii bende öyleydim herkese öneriyorum. Kesinlikle doktorunuza danışın ve lansor isteyin, sıfır yanma 👍
buse_2695 Yeliz6767 hergün bi tane içiyorum ben ama asla faydası olmuyor bana dahada cayır cayır yakıyor ama yanmaya devam ediyor
buse_2695 Fyyy59 doktorlar lansor öneriyor mu benim annemde çok fazla hap kullandığı için kullanıyordu lansor
Fyyy59 buse_2695 bana doktorum vermişti, 38 haftalık olacağım hâlâ içiyorum, siz kendi doktorunuza danışın tabii
MaryVenus buse_2695 Benim de oluyor canim, reflü gibi bogazima da geliyor yangı. Ama mide koruyucu kullaninca sorun yasamiyorum. 7. aya girdik. 4. aya girince baslamisti. Koruyucu sayesinde iyiyim.
buse_2695 MaryVenus bende şuan 20+2 doktor sıram haftaya böyle devam ederse sorucam bende kullanıcam böyle uyunmaz ya