Narmin21 40+0 haftalik olduk, ikinci hamileligim😊 Cok heyecanliyim her an ola bilir diye.. Bakalim insAllah🤲 Gec dollenme de var ama🤦🏻♀️
Nur1098 Narmin21 bende 40+ 0 ım ama pazartesi yatış yapıldı suni sancı verecek hiç bir belirtim yok almasam daha mı iyi bilemedim bugün kontrole gittim bebeğimin suyu azalmış çok moralim bozuldu
prensveprensesannesii Aynı durumdayız 😊 benimde 2. Hamileliğim 40+3 olduk bakalım bekliyoruz günler geçmek bilmiyor
2anneoluyorum İkinci hamileliğim 38+6 günlüğüz bende heycanla bekliyorum ama daha beklerim saniirm 😅😅
prensveprensesannesii Nur1098 banada doktor en fazla 41 e kadar bekleriz dedi 1.doğumumdada 41e kadar beklemiştim fitil olarak suni sancı verildi çok bekledim zor oldu 1.de yaşadığımı yaşamak istemiyorum Bi yandan da çok beklemek istemiyorum bende ne yapacam bilmiyorum pazartesi tekrar kontrole gideceğim bakalım doktor ne diyecek
Nur1098 prensveprensesannesii suni sancı verildiğinde açıklık varmıydı öncesinde birde normal mi oldu doğumunuz
Ipeginannesi01 prensveprensesannesii fitil olarak verilen suni sancı cokmu zor yanımda bir kıza verdiler kız çok bağırdı çok ağladı korktum
prensveprensesannesii Nur1098 1cm açıklık vardı az açılma olduğu için fitil verdiler evet normal oldu