askimizinmeyvesi Normal doğum içimde bi ukte kaldı şansımı denemek istiyorum.Ssvd destekleyen doktor takibindeyim. Acaba ssvd için istihareye yatılır mı?
3babymom askimizinmeyvesi ben de düşünüyorum iki sezeryan oldum şuan 7 yıl geçti aradan acaba olur mu hangi doktor yapar şaşırdım kaldım ben de burda bekliyim belli yardımcı olan birileri olur 🌸
Sare19 askimizinmeyvesi istihare hayırlı olup olmaması ile ilgili yapılıyor normalde ama olacak mı olmayacak mı diye yapılır mı bilmiyorum bende ssvd için beklemedeyim 41 e doğru bekleme durumu var sorun oluşmadığı sürece 🤭 hangi sayfaları takip ediyorsunuz
Afro-dit 3babymom 2.sezeryani olmuş kişilere ssvd önermiyorlar tehlikeliymis çünkü rahim 2 kere kesilmiş oluyor tek sezeryan olanlar da denenebiliyor ssvd
askimizinmeyvesi 3babymom ben ssvd sayfalarını takip ediyorum çok karşılaştım 2 sezeryandan sonra normal yapanla ama yine de yanlış bişey söylemeyim eğer İstanbuldaysanız Rami Hastanesi’nde Nehir Bayram yaptırıyor.İnanın imkanım ve şehrim aynı yerde olsa kesinlikle ona giderdim.Kadın sürekli ssvd yaptırıyor
3babymom Afro-dit öyle mi ama arası az da değil 7 sene olmuş ya sanki uğraşmak istemiyolar da rahata mi kaciyolar diye düşünüyorum keşke gerçekten tam muayene etse dikislere baksa ne bileyim destek olsa normal doğum her konuda avantajli
Afro-dit 3babymom evet normal doğum her konuda avantajlı zorunlu sezeryan oldum normal doğum olsaydı diyorum hamd olsun kızlarımi sağlıcakla kucağıma aldım ama ameliyat ağrısı sancısı sonrası zorlu oluyor
3babymom Afro-dit evet çok Zor herkesin bünyesine göre değişiyor ama benimki berbattı diyelbilirm o yüzden çocuk istememenin sebebi de sırf o sezeryan yüzünden benimki çok sikintili oluyo
3babymom askimizinmeyvesi yok İstanbul’da değilim kendi ilimde de pek yapan doktor yok bilmiyrum bakalım nasıl olucak araştırıyorum 😓
askimizinmeyvesi Sare19 aslında olacak mı olmayacak mı diye değil de acaba yapmalımıyım yapmamalımıyım diye 😏 sezaryendensonranırmaldoğum diğeri de birsezaryenhepsezaryendegildir. İnstagram uygulaması yüklü olmadığı için bu şekilde yazmak zorunda kaldım. Bi de facebookta var.Doğum yapabilen de deneyip yapamayan da soru soran var tavsiye ederim
askimizinmeyvesi 3babymom Fatma Çetin Pelit,Kadir yaman, Tuna Akçal,Gül yaman ,Mehmet Agar. Ssvd sayfasında paylaşılan isimler bunlar.Herşey gönlünüzce olsun.Bunlarda 2 sezayen sonrası normal doğum yapanlardan birazı.İnternetim çok olmadığı için bu kadar bulabildim