edis22 Bussbusss bende 25+3deyim. 2 3 gundur cok az hareket ediyor cok hafif hissediyorum😔 cok endiseleniyorum. Sizdede oyle oldumu bu haftalarda kizlar?
TugceArslan Bussbusss Benmki de midemi zorluyor. Her türlü ya üst ya alttan zorluyorlar. Sürekli değişiyor pozisyonu. Son haftalarda yerleri sıkışıkken doğum pozisyonu almamaları çok sıkıntı asıl
Ebrucm Bussbusss zaten normali öyleymiş benimde şu anda aynı pozisyonda vurdurcak idrar torbama baskı yapıyor
Zeynosunannesii O haftalarda makat geliş demek çok erken bende 26da gittiğimde öyleydi doktor sürekli hareket halinde demişti makat geliş demek doğru değil sürekli pozisyonu degisiyo
Bussbusss Zeynosunannesii detaylı ultrason sonucunda da makat geliş yazıyordu tabi ki hareket halindeler ama benimki biraz alta zorluyor o da beni çok kötü yapıyor açıkçası 🤦♀️
155598 edis22 bende olmuştu galiba o haftada çok uyuyor diye duymuştum biraz elinizle sataşın olmadı ışık tutun tepki veriyor içiniz rahatlar en azından
Bussbusss edis22 bende de oluyor ara sıra bazen çok hareketli bazen çok az hareket ediyor korkmayın iyidir bebişiniz🌸
Zeynosunannesii Bussbusss bnmde çok altta duruyo doktor sürekli korkma erken doğacak diye pozisyonu öyle diyodu ama 30 hafts oldum fena vuruyo kasıklarım ağrıyo döndü mü anlamadim bebek
Bussbusss Zeynosunannesii bende bundan korkuyordum doktor çok baskı yaparsa gel rahim ağzını falan açarsa diye kontrol edelim demişti. İçimi rahatlattınız ☺️
durulice haftada benim doktorumda ters duruyor dedi tedirgin olmuştum, 3 hafta içerisinde o kadar çok döndü ki sürekli değişiyor artık bende anlamaya başladım pozisyonunu korkmayın
Zeynosunannesii Bussbusss yok ya bişey olmaz canm içini ferah tut biz 30u bulduk bak senin demi kız kızlar aşağıda oluyo sanırım 😁
Bussbusss Zeynosunannesii yok benim ki erkek tam bi yaramaz 🤣🤣 peki herhangi bir egzersiz yapıyor musunuz
Zeynosunannesii Bussbusss cnm ben 14. Haftadan beri online pilates yapıyodum yeni bitti dersler başkada egzersiz yapmıyorum ama dönmezse evi girgirlama pozisyonunu denemek istiyorum
Bussbusss Zeynosunannesii bende 13. Haftadan beri pilates yapıyorum. Bebeğin alta baskı yapmasında pilatesin yürüyüşün vs bi etkisi var mı acaba diye merak ediyordum ama sizde yapıyormuşsunuz demek ki bir sıkıntı olmuyor