Acemianne__ Mikostatin bir işe yaramadı karbonat da çok kullanmak istemedim ara sıra sürdüm geçmedi yok mu bunun çaresi ya😩 karadut şurubu ile silince geçiyor muş ama bebem daha 2 aylık korkuyorum yanlış birşey yapmaktan
Bkyya Acemianne__ karadut şurubu bebeklerde 1 yaşına kadar kullanımı sakıncalı canım suyla açılmış halide en az 6 aydan sonra kullanılır diye biliyorum ama yinede yanlış bilgi vermiyim
Handeee2 Acemianne__ bir damlası var onun onu damlatıp karbonatlı suyla sargı beziyle silmen lazım ve kendi gögüsünün ucunuda ondan sana geçmiş olabilir
7266gnl Acemianne__ kardeşimin oğlu dilindeki pamukçuktan nefes alamamıştı 1 aylıktı doktoru kara dutu tutun ağzına emsin yutsun kussun hiç Bişe olmaz korkmayın demişti bizde yaptık canım korkma yutma tehlikesi oluyo çok güçlü emiyolar istersen suyunu tülbente sıkar parmağınla silersin geçmiş olsun
Demirssmomm Acemianne__ acaba bi besine karşı alerjisi olabilir mi bebeğin? Sütten geçmiş olabilir mi? Bazı vitamin eksiklikleride yapabiliyor 🤦🏼♀️
Bkyya Acemianne__ hemen geçirdiği doğru yani ağız içi yaralara büyük ölçüde etkisi var 3e 1 ölçek suyla açılıp ağız gargarası şeklinde öneriliyor ama yetişkinlerde maalesef bebekler için sakıncalı 🌼
Acemianne__ Demirssmomm kuzum bilemiyorum alerjisi olsa başka belirtileri de olurdu diye düşünüyorum ama vitamin eksikliğinden olabilir süt ve arada mama veriyorum başka ne yapabilirim bilemiyorum ilk zamanlar sütten kaynaklı diye ihmal ettim sanırım o yüzden yerleşti diline
Dilhunizade Kenacort krem cok iyi… benm oglumun agzinda 10 gun boyunca coook kotu yaralar.cikmisti karbonatla dezenfekte ediyordm mikostatin de kullaniyordum ama krem daha iyi geldj
minigimankara6- Maydonoz suyu etkisi olduğunu duymuştum suyunu ter bezine alıp ağzın içine sürülüyormuş Bir gecede etkisi olmuş pamukçuyu bi anne söylemişti bende öyle aklımda kalsın diye not almıştım. Birr gün lazım olur diye yinede siz doktora gidin isterseniz