Ben çalıştım a 101 de hiçbir şekilde evli bir bayanın yapabileceği yer değil evliyim ama çocuğum yok aldilar beni direk yani göründükleri gibi değiller gerçekten dükkanı kapatacağını saatten hep 1.30 saat geç çıkıyorsun yer sil orayı temizle derken ondan sonra fiyatlarda değişiklik oluyor sabahın 6 sinda uyanıp sen değiştirmemene rağmen sırf mağaza sorumlusu yalnız kalmasın diye onunla birlikte 6 da dükkana gidiyorsun yani sıcak satış iyi yapman lazm yapsan bile daha fazlasını istiyorlar yani çoğu arkadaşım girdi hepsi bekar olmasına rağmen benden önce bıraktı işi evli çocuklu arkadaşım girdi 3 gün dayandı bende 3 ay çalıştım sonra hamile kaldım buda bir yandan çıkmama vesile oldu yani iyiki çıkmışım stresten egzama çıktı heryerimde o derece şuan hatta yeni bıraktım 5+3 haftalik hamileyim aklıma geldikçe sinirleniyorum yani birde çıkarken bana dedilerki bizi bırakırsan parana el koyarız hemen şikayet edecem diyince bu sefer ya çıkma çok iyisin bu işte dediler birinden mi sikayetcisin dediler direk müdüre sizden şikayetçiyim dedim en ufak şeye sinirleniyor bütün rafları yere indiriyordu yikip dönüyordu müşteri varken