mericherry 23+4 🙋🏻♀️ Kendimi aşırı şişmiş ve kilolu hissediyorum. Sürekli yiyorum çünkü. Artık eğilirken karnım acıyor. Kızım çook hareketli durmuyo tatlı kızım☺️
Gamzeates edis22 ilk hamileliğim erken doğum oldu geçen hafta gittiğim de nst de sancım cıktı biraz erken doğuma karşı iğne vuruluyorum her hafta 🤷♀️
edis22 Ezgiduru 25+6. Dun yere dustum bugunde deprem oldu kostum komsuma karnimin alti cok agridi korkudan🥴😔 anliyacaginiz 2 gundur iyi gecmiyor. Zaten 2 3 gundude bebisim az hareket ediyordu ama bugun aksam cok sukur hareketlenmeye basladi🤲🏻 rabbim bidaha kotu seyler yasatmasin hic birimize🤲🏻
edis22 Gamzeates cok gecmis olsun canim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah🤲🏻 nst kacinci haftada basliyor?
Gamzeates edis22 daha erkendi 30lu haftalar da başlıyor galiba teşekkür ediyorum canım ama benim kasık ağrım için gittim ondan bağladı enfeksiyon zannettim ama çok Baska çıktı 😔
Anne12 Gamzeates olabilir gerçekten oğlumda bu kadar yorulduğumu bilmem 😅 sağlıkla gelsinler de onlara herşey değer 🥰🥰
Deniz9306 Lylaars vajinal ultrason varya hiç baktırmadınızmı. Korkulcak bişe yok acımıyor 🥰bakılöadı lazım yukardan bakılınca rahim boyu ölçülmez
262626 24+1 oldum benim bel sırt ağrım çok oluyor. Karnımda ara ara çok geriliyor ilerleyen zamanlar daha zor geçecek gibi. Bebeğin eşi aşşada olduğu için kendimi çok yormamaya çalışıyorum. İnşallah yukarı çıkar korkuyorum erken doğum olacak diye.
ankakusu_2022 Ben de 23+6 ilk hamileliğim ama karnımda hiç hareket hissetmiyorum normal mi 🥺 çok korkmaya başladım hissedemiyorum diye
Haticecebrail21 Bende 23+4 oldum yarin detaylı ultrasonum olacak acaba alttan mi bakacaklar üstten mi cok merak ediyorum bu haftama kadar hic alttan bakilmadim cunku?
Serapcemre Ezgiduru 27+2 aslında ama ıkı hafta gerilik var 25+2 diyelim iyiyim çok şükür nefesim kesiliyor o normal kızımda da oluyordu ama bu bebişte karnım sanki ilk hamileliğime göre az daha büyük gibi şimdi skntı yokta son zamanlarda beni çok yorar mı düşünüyorm🥹