Emine123kuzu Kızlar 13+4 te kontrole gideceğim sizce belli olur mu? Aranızda erken belli olan var mı???
Karkubra2772 Emine123kuzu bebeğin pozisyon u uygunsa öğrenilebilir canım ben kızımı 15 haftalık öğrenmiştim oglumuda 18 haftalık
Seherdogan47 Emine123kuzu aslında 12 haftada net belli oluyır ama söylemiyorlar. Yasal degil diye. Aldırma günü geçince söylüyorlar. Malum cahil insan çok aldıran çok o yüzden. Yani zorlasan yada tanıdık doktorsa 12. Haftada söyler. Ama basen göstermeye bilir bebek
Umutunannesi92 Emine123kuzu 12. Haftada bize söylemişti doktor erkek söyler canım tabi bebiş gösterirse 🤷🏼♀️🐣🐣
Emine123kuzu Mlktnc bizim ki o kadar net dedi ki kız diye ne ihtimal ne yüzde hic bir şey yok direk kız dedi 🤭 inşallah sürpriz olmaz sonradan
Leyla-ay-3023 Buğün gittim 13+6ydı biraz ısrar edince erkek olabilir ama kesin diyemiyorum 16sında net söylerim dedi. Ama bence doğru gördü sadece yaa emin olamadı yada yasal değil
Mommyy1 Emine123kuzu evet canım pozisyonu uygunsa belli oluyor, muayeneye gitmeden çikolata ye de git hareketli olur, 14+4 te erkek olduğunu öğrendim🌸
Ozlemsarap Emine123kuzu valla bizimki yanilamayacagimiz kadar net gosterdi doktor 2 acidan da gosterdi net gorduk😅😅😅
hdemirr86 Emine123kuzu Benim doktorum 12. Haftada tahmin etmişti, yüksek ihtimal diye. 16’da netleşti.