Yildizim Elmira selam ✋🏻 20+1’im😊 rahat bir hamilelik geçirdim ama iki gündür kendimi çok halsiz ve bitkin hissediyorum
BUSRAATMACA 21+2 Paldır küldür gidiyor hamileliğimiz benim Bebişleri hissetmiyorum hiç oynamıyor kızlar sizde durumlar ne
Yildizim BUSRAATMACA üff ya ben de hissetmedim valla merakla bekliyorum, çok üzülüyorum hala hissetmeme, bi de millete daha hissetmedim deyince senin çocuk tembel diyorlar onlar da ayrı bir sinir🤦♀️
shtngstr Bugün tam 20 🤗 göbüş cıktı hareketlerini hissediyorum bazen top gibi oluveriyor 😄 genel olarak iyiyiz ama hep şiş gibi hissediyorum kendimi 😂
BUSRAATMACA Yildizim aynen canım ya benimle olan arkadaşlar diyor bebek yerinde durmuyor bizimkilerde tık Yok rabbim cümlemizin çocuğuna zeval vermesin
Elifinzeytini Ben kilolu omama rağmen 19 da çok net hissetmeye basladım ama her çocuk farklı olduğu gibi her hamilelikte farklı
FatmaOrhan Benimkisi de hareketli ama sert vuruslar yapmıyor pek toplanıyor ve çok aşagıda vuruşlar yapıyor 😍 göbiş de epey büyüdü ama top gibi 🙈
Kahve Kızlar 22 haftalık gebeyim pazar akşamdan beri kasıklarım da agrım var dün gece acile gittim bebek iyi miyomum var ondan olabileceği söylendi yarın sabah kendi doktoruma gidicem idrar tahlili falan yapacak idrarda bi sıkıntım yok çıkarken ama bilmiyorum daha cuma günü ayrıntılı ultrason a girdim herşey çok iyiydi bebeğimin hareketleri de iyi lütfen dua edin bebeğime ve bana çok agrım var