Kızlar zorunlu sezeryan oldum.meme ucum hiç yoktu ve başıma geleceğini hiç düşünmemiştim.sutum üç gün gelmedi.ucuncu gün sagmaya basladm ve sütüm yavaş yavas geldi ama…. Ahh o uçlar hiç yok bebeğim tutamiyor,bir yandan dikişlerim aciyor.bebegimi kucagma alamıyorum😓ilk sağma işlemi benm için çok duygusaldi bır saat boyunca sagmamak için ağladım😓sütüm akıyor ama ben emziremiyorum neden ben diye.bebegme baka baka agladm 😓sonra sagdm tabi biberonla icryrm.bu arada silikon uc aldk ama büyük geldi.wee baby aldık ufakti ve bebegm onu tutmaya başladı ve ben sagmktn kurtldmm.memelrm ilk başta çok mafoldu ama umrmda mi aslaaa yeter ki sütüm olsn ama emsin çok istdm ve başardım elli gündür emzryorum.bir haftadr uclardan kurtldm mememden emiyor pes etmedim ve tuttu uclarm az da olsa ckti cnku🥰🥰etrafmda hep destek insanlar vardı.hee laf eden birilri olsa kesn kovardm kimseyi dinlemeyin.ben lohusalıkta on gün çok agladm vay be dedm lohuslk diye birşey varms.ne zaman ki bebegm emmeye başladı ben düzldim 🥰 ilk on gün mama da verdk gece sagmiyordum cnku sagark az ckyordu, zor bir surecti sütüm olmasa mama da verrdm.sukur ki sarılık olmadk…kızlar pes etmeyin.. çok uzun yollrdan geçerek kızımıza kavuştuk asla pes etmedim etseydim şuan anne olamaycktm .size destek olmayanları hayatınızdan çıkarın lütfen siz çok değerlisiniz 🥰🤗🌈