Lastromance Cansusu bende dört gözle bekledim çıkmasını aldırdım eşime hergun yiyorum.Mide problemi yapmadı bende zararı olur mu bilmem ama önceki gebeligimde de çok yedim bisey olmamisti.
BeyzaF Cansusu ay bende dört gözle bekliyorum ama burda hala çıkmadı ya 🤦🏻♀️😅 ama bi zararı olacağını sanmıyorum zararlı bişey değil sonuçta
Serap345 Ozge çağla bademden bahsediyoruz galiba değil mi bugün benimde canım çok çekti eşim getirden söyledi bakın isterseniz arkadaşlar bazen oluyor bölgeye göre degisiyordur belki
MerveeD Cansusu ayy köye geldım annemlere annemın 3 tane agacı var topladılar bugun nasık yedim benımde mıdeme oturdu resmen ve bebeğim coştuu çok sevdı sanırım annesi gbı 🌺🌺
Ozge Serap345 bizim mahallede büyük bir market var oraya bakarım yarın ben. Ay aşırı mutluyum şu an yaz geliyor 😍
Citlenbik Cansusu bende çok yiyorum da içini çıkarıyor musunuz o öenmliymiş içini çıkarmak lazımmış ben eskiden çıkarmazdım şimdi mecbur çıkarıyorum
Citlenbik Cansusu içinde canım siyanür olabiliyormuş kayısı çağlasında özellikle badem çağlasında da dayım doktor hamilelik sürecinde içlerini yememende fayda var dedi yemiyorum artık