Yildizparlak Kizlar merhaba 13 haftalık hamileyim belirtim hiç yok gibi ne göğüs hassasiyeti uçlarının acıması kasik ağrısı falan hiç yok normal mi bu durum şişkinlik oluyor bende ve normale göre sabahları biraz fazla uyuyorum.tek bu sizde durumlar nasıl bu belirtiler ne zman gelir ne zman gider neler yaşadınız ikinci trimester döneminde merak ediyorum
Melekk11 Yildizparlak 1. Trimester mide bulantısı kusma uyku baş ağrısı koku hassasiyeti böyle geçti 2. Trimester şuan resmen prenses gibi unutuyorum bazen hamile olduğumu sadece karnımda bir şişlik 😂
HilalEyce Yildizparlak 16-17. Haftalar da biraz kasik ağrım karnımda ağrı oluyor rahim büyüdükçe yoksa çok güzel geçiyor ☺️
Nergissi Yildizparlak her hamilelik kendine özel başkasıyla kıyaslamayın hatta iki hamileliğiniz bile birbirine benzemez
daphnesmomm Yildizparlak ikinci trimester için hamileliğin balayı deniyor😄 gerçekten tadını çıkarın,3.trimester gümbür gümbür geldi(33. Hafta ortasından yazıyorum) 🙃
Yildizparlak Melekk11 öyle mi hiç bir belirtiniz yok mu sizinde ya benim göğüs ucum dokununca açıyordu o da geçti korktum.aslinda bir yandan da
Gulibikkk Canım biz 24 haftalık olacağız. Bu zamana kadar hiç bir hamilelik belirtim olmadı. Ne kusma, ne koku hassasiyeti, ne şişkinlik hiç bir şey. Ayrıca 2. Trimesterde belirtiler çok daha az oluyor ve daha rahat geçiyormuş.
Yildizparlak Gulibikkk öyle mi çok sevindim.sizin adınıza göğüs hassasiyet i oldu mu peki ya da ilk trimester da olup sonradan geçiyor mu
Yildizparlak Nergissi tabi ki öyle ama belli başlı şeyler ne zman gelir ne zman kaybolur bilmediğim için ilk gebeliğim iki düşüğüm.oldu önceden de göğüs hassasiyet i tek vardı kayboldu kaç gündür korkum.ondan
Yildizparlak daphnesmomm göğüs hassasiyet ikinci trimester da bitiyor.mu acaba rabbim.saglicakla kucağınıza almayı nasip etsin az kalmış hayırlısı ile
daphnesmomm Yildizparlak benim hassasiyetim sadece 1. Trimester da olduğu için bilmiyorum açıkçası,ama geçer diye düşünüyorum 🙂 amin çok sağolun bu arada,rabbim cümlemize sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin inş 🥰
Mom10_ Haftama giriyorum ilk günden hiç bir belirti yaşamadım 🙏🧿ne mide bulantısı ne koku hassasiyeti ne başka bişey .. keyfini çıkarın .. şuan tek sıkıntım sol kaburga ağrısı 🥺artık kolay eğilip kalkamama yani hamile olduğumu 3. Trimester de hissetmeye başladım .. bebek büyüdükçe bende de nefes darlığı sık idrar rahat uyuyamama işte bel ağrısı falan buna şükür 🙏 keyfini çıkarın sevgiler 🌸
sumelegi Yildizparlak benım 1. Dönem sadece sabahları hafif bulantım olurdu oda kahvaltıdan sınra geçerdi. Öyle aman aman birşeyim olmadı. 2. Dönemimde güzel geçiyor çok şükür. 3. Dönem Allah kerim🤲🏻😊
Yildizparlak sumelegi çok şükür rabbim.saglikla.kucagimiza.almayi.nasip.etsin göğüs.hassasiyeti ya da kaşık agrilariniz oluyor.mu
Mom10_ Yildizparlak yok olmadı 🙏 herkesin farklı geçiyor demek ki Allah sağlıkla bu dönemi atlatıp sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🌸
sumelegi Yildizparlak ara ara göğüslerim sertleşiyordu ama böyle hatırladığım ciddi birşey yok. 3 hafta önce gittiğimde doktorum bel ağrın olabilir dedi. Şuan birşey yok. Sadece kilo aldığım için hareketlerim kısıtlanıyor yatıp kalkmak zor😂 yürüyüş yapıyor musun canım?
aslhankrhan94 Yildizparlak Bu dönem gebelerin balayı dönemi olarak geçiyomuş. İnşallah sizinde rahat geçer 💃💃