anneyim96 Ayyccaa evet canım o da var 2 saat her türlü geçer doktorumla son kez konuşup gideceğim artık
anneyim96 Dilos6342 göreve nereye gitti canım senin ki Allah yardımcımız olsun gerçekten o kadar zor ki
Dilos6342 anneyim96 Hakkariye gitti canim iki ayda bir gidiyor iki ay orada kalıyor. Aynen çok zor özellikle hamilelik çocuk nasıl olacak bakalım memleketlerimiz çok uzak çünkü
Dilos6342 anneyim96 seninki nereye gitti canım Suriyeye falan mı sen hakkaride olduğuna göre Allah yardımcın olsun doktorunla konuş sıkıntı görmezse gidersin çok kendini kasmamaya çalış sadece uçakta falan. Valizi de ben orda bulunan insanlardan yardım istedim ağir kaldirmamak için
Merveberill anneyim96 ben Kocaeli Gölcükten karabüke 5-6 saatlik yolu zor gittim 30 saat asla gidemezdim😂
anneyim96 Merveberill ben normalde gidiyorum kuzum da hamilelikte zor yA belim çok ağrıyor zaten 7 haftalığım daha ama risk alamıyorum
Merveberill anneyim96 ilk 3 ay çok önerilmiyor sanırım yolculuk canım doktoruna danış öncelikle doktorun en doğru şekilde cevap verir riske atma hiç
Mihribancglr anneyim96 gel Isparta’ Eğirdir’e 😁😁 benim de eşim asker benim memleket Şanlıurfa ben hep gittim geldim bir sorun yaşamadım iki koltuk tut rahat rahat gel canım
anneyim96 Mihribancglr ay bi gelsem artık çok sıkıldım valla ama benim baya uzak canım Urfa’yla 15 saat sanırım benim 2 katı
user124578 anneyim96 30 saat çok fazla canım ben hamile değilken 19 saat gidiyordum haşatım çıkıyordu bence göze alıp uçağa bin cok konforlu korkulacak birşeyde yok inanki otobüsten daha güvenli havada çarpacak birşeu yok sadece kalkarken yuksege çıktığın için basınç değişimi oluyor kulakların hava doluyor gibi ama sonradan geçiyor
anneyim96 Dilos6342 biz de Hakkari’deyiz ama elim Burda görev yapıyor ama şimdi kuzey Irak a gittiler canım
1mercimek_annesi 16 haftalikta 14 saat yolculuk yaptım doktoruma danıştım her molada yürümek şartıyla uzun yolculuklara izin veriyoruz sıkıntı olmaz dedi ama en iyisini doktorun bilir canım inan çok zorluyor simdiden geri dönüş gözümde büyüyor
anneyim96 1mercimek_annesi benim ki de uzun yolculuğa izin vermedi canım anca uçak ama onda da ben kötü oluyorum
Mihribancglr anneyim96 evet canım uçağa binmeye korkuyorsan dinlene dinlene gelebilirsin valla gel zaten havalar iyi oldu artık burda tek kalmandan iyidir bence
Dilos6342 anneyim96 Anladım canım hak kazandi onun için mi gitti. Bizimki zorunlu görevde degisimli gidiyorlar 2 ayda bir. Sen benim gibi yap valizin için yardım iste illaki yardım eden olur biraz uyumaya çalışırsın bi kalkarken bi inerken zaten sarsılıyor Özellikle inerken de kendini kasmamaya calis bisey olmaz allahin izniyle
anneyim96 Dilos6342 yok kuzum bizimkiler burda görev yapanları göreve götürdüler büyük bi görev baya da sürecek senin ki 2 ay değişimli tepe bekliyor sanırım üst kat komşumun eşi de öyle o da 2 ay tepe bekliyor
Zeyneponel Ya ben 4 haftalık hamileyken bilmiyordum hamile olduğumu 4 saatlik yolculuğq çıktım tabi 4 saat nerde 30 saat nerde ama bence uçakla gitmeyi dene gitmezsende canın sıkılır daha çok stres yaparsın
Dilos6342 anneyim96 benimki sürücü canim o da orda komandoları dağa falan götürüyorlar işte kim nereye gidecekse Tek seferlik mi sizin canım böyle bizimde bir senedir sürüyor senenin yarısı yok ki maalesef