Maviii handeozt8 ben doktora göstermedim tsh 3 yazıyor e nabızda 4.78 olması gereken yazıyor . o zaman benimde mi yüksek ve değer normal diyor e nabızda ?
Kubissteyze Herkese merhaba bende 6 haftalık hamileyim ve tsh değerim 2,7 çıktı doktor sınırda yüksek dahiliyeye görün dedi canım sıkıldı biraz 2,5 olması gerekiyormuş
handeozt8 Kubissteyze canım hiç canını sıkma hapla düşüyor ama hemen Dahiliye ye gidip başlaman lazım 2.5 altında olmalı tüm gebelik boyunca
handeozt8 Maviii evet sizinde yüksek kan değerinize bakıp uyarmadılar mı nerde verdiniz kanı ve kaç haftalıkken
Maviii handeozt8 Ankara şehir hastanesinde hayır uyaran olmadı hatta ben dedim ki kan sonuçlarıma bakacak mısınız benim ilk gebeliğimde tsh ilacı kullanıyordum. bir ay sonra geldiğinde bakarız dediler
RabiaaaH lavanta35 kesinliklee ihmal etmeyip gidin hiç tiroid hapı kullanmiyorsan levetoin ve ya e ile başlayan bı hap vear onu yazar çocuğu çok etkiler tiroid ihmal etmeyin
handeozt8 Maviii bence siz direkt Dahiliye ye gidin sorsanız da durum bu yani araştırırsanız görürsünüz kendiniz de oyalanmayın derim ben hafife alınacak bir durum değil
Mavisinannesi2 Ecmel06 ilk gebeliğimde 7. Ayımda öğrendim 8. Ayımda doğum yaptım kızım 3 yaşında 3 senedir tiroit hastası ihmale gelmez yani sizdeki hastalık bebeğe geçebiliyor endişede etmeyin çok geç kalmış değilsiniz☺️
keceliz730 Ecmel06 canım benimki aşırı yüksek çıktı ilk 25 Gr hap kullandım etki etmedi ardından 50 Gr yükseldi Allah’a şükür simdilik iyi 31 haftaligim doktorum bı sıkıntı yok dedi bende 2 .3 aylıkken öğrendim önceden de varmis ama ben bilmiyomusun gebelikte öğrendim sıkıntı yapma endokrintriod 2 haftaya bir muayane istiyor ona göre değerlerine bakılıyor
Ecmel06 keceliz730 bende bu aradaki zaman diliminde de ya yüksekse ve haberim yoktuysa diye evham yapıyorum. Ama siz gebelik boyunca düşünmeye çalışmışsınız demekki hep yüksekmiş. Bir sorun yoksa bu çok iyi. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Mavisinannesi2 Ecmel06 valla kuzum o kadarını hatırlayamıyorum ama ilaçla düzenleneniliyor eksiksiz kullanın doğuma kadar illada bebeğe geçecek diye bi durum yok sizde değer düşerse öyle durum yaşamazsın zaten
Mavisinannesi2 Ecmel06 endokrin bakıyor tiroite bana endokrin bakmıştı kızımada çocuk endokrinoloji bakıyor