Ozguncigdem004 Merhaba hanımlar, 8 aylık gebeyim. Süt sağma makinası ya da göğüs pompası almalı mıyım , doğum öncesi. Yoksa ihtiyacıma göre beklemeli miyim
Lavina Ozguncigdem004 bence gerek yok doğumdan sonra lazımolursa alırsınız ben ilk evladımda almadım gerek olmadı ikinci evladımda bir hafta küvezde kaldı onun için aldım kulandım bir hafta sonra onada ihtiyaç kalmadı
Eylulebrarr Ozguncigdem004 canım ben yeni doğum yaptım 24 gün oldu ilk günler göğüslerim aşırı şişti doğumdan önce mochi almıştım el pompası doğumdan sonrada göğüslerim şişimce birçok pompa denedim kâr etmedi mochi saolsun bütün sütümü onunla sağdım şişliğini anca o indirdi bir göğsümden çocuk emerken diğer göğsüme o mochi yi taktım hep bu şekilde boşalttım göğüslerimi En iyisi mochi pahalı ama verdiğim pqra kuruşu kuruşuna helal olsın hak ediyor parasını
zedan1903 birini almalisin bence muhakkak mastit olmamak icin sagmak gerekiyor cunku bebek hepsini cekemiyor
Ozguncigdem004 Eylulebrarr mochiyi düşünüyorum ben de alacak olursak, yada lansinoh. İkisini çok övüyorlar. Teşekkür ederim 😇💞
Ozguncigdem004 Asseyda evdeyim hep, pompa alırım , manuel. Dediğiniz gibi biz evdekiler için elektriliye gerek yok sanırım . Teşekkür ederim 😇
Asseyda Ozguncigdem004 inşallah gelirde sütümüz gerek kalmaz bana yengem ilk hastanede bi lazım oluyo dedi sonradan kullanmıyorsun dedi ben o yüzden gerek görmedim ☺️