Mavigizem Plasenta kanaması yaşıyorum. Yoğun bir kanama hem de. Böyle birşey yaşayan, Bu şekilde olup sağlıklı zamanında doğum yapan var mı?
Kubra6642 Mavigizem bnim de öyle oldu rahim de kanama alanı yok ama plasenta dan geliyor dedi doktor topuklarımdan çıktı bana da doktor tüp bebek ile hamileyim zaten progestan dex igne ve fitil kullanıyordum kanamadan sonra iğneyi devam ettirdi sabah akşam 2 kez kullandım duphaston ilaç yazdı günde 3 kez 8 saat ara ile kullandım kanama durdu fakat arada kahverengi leke geliyor doktor normal dedi şuan 12 hafta dayım
Seri1991 Benim oldu 13. Haftamda pruloton iğne ve ilaç tedavisi uyguladı doktorum ancak kanamam çok yogunken hastane yatışı yaptı mutlaka 21. Haftaya kadar hiç kalkmadan yattım şimdi 28. haftadayiz kanama durdu ama plesenta hala yükselmedi
Nuray48 Bende 14deyim aşırı kanamam oldu plasentada 3gün yattm hastanede yeni çıktm evde dinleniyorum iğne ilaç verdi onları kullanıyorum inşallah tamamen iyileşip yukarı çıkar plasenta
Kubra6642 Nuray48 doktorum bana 16 haftadan sonra yukarı çıkmaya başlar dedi korkulacak bir durum olmadığını söyledi.
Nuray48 Kubra6642 merhaba kanamanız durdu mu plasenta yukarı çıktımı benm tekrar kanamam oldu çok az ama şimdi sürekli kahverengi sulu siyahlı akıntı geliyor geçmedi kaç gündür doktor transamine verdi üç gün kullandım hala o akıntı geliyor kesilmiyor
Nuray48 Kubra6642 bana bir ay yatış verdi benmde kanama durdu ama kahverengi lekeler geliyor yatıp dinlenmek gerekiyormuş ayakta durup hiç iş yapma sadece yat dedi yukarı çıkması için sizde yatıp dinlenin ben sadece tuvalet ve yemek yemek için kalkıyorm
Kubra6642 Nuray48 evet evet bnde öyle yapıyorum istirahat edeceksin dedi doktor gerek kalmadıkça kalkmıyorum
Kubra6642 Nuray48 merhaba tam anlamıyla kesilmedi arada kahverengi leke geliyor doktor eski kan dedi bn de duphaston kullanıyorum.gecen hafta kontrole gittiğim de bebek ile plesanta yakın olduğunu söyledi.
Nuray48 Kubra6642 çıktımı yukarı ben 16 da gittiğimde yukarı çıkmış demişti kahverengi leke geliyordu hala şuna 17+6 dayım akıntı kesildi tekrar 20de gidicem sizin nasıl oldu
Kubra6642 Nuray48 14 haftalikken gitmiştim hla aşağıda dedi yarın doktor kontrolüm var ama 1 haftadır leke yok