Zeynppppp Arkadaşlar hafta içi doktora ilk muaneye gidicektim ama bugün çok ateşim üşüme titreme var iftar sonrası acile gidicem başına gelem varmı niye böyle oldum ben iyi değilim
Zeynppppp teachering06 yok covid olsam anları sabahtan akşama kadar kusuyorum gebelikten dolayı zaten benim diğer gebeliğimde ağır geçmişti ama ateş olmamıştı aç susuz duruıyyorum ondanmı bilmiyorum yiyemiyorum
ed1112 Zeynppppp ben de kovid olduğum da çok midem bulanmıştı ve çıkarmıştım sürekli. Ya da idrar yolu enfeksiyonu olabilir idrar yaparken yanma falan varsa. Parol iç doktora gidene kadar ateşin düşsün en azından
teachering06 Zeynppppp İlk başlardaki covidle aynı değil bu omicron. Bende ateş, aşırı üşüme ve titreme ile başladı o kadar çok üşüdüm ki.. Asla covid olduğumu düşünmemiştim ama pozitif çıktı çok garip bir şekilde…
Zeynppppp ed1112 hiç biri yok kadın doğum doktoruma sordum serum takarlar acile git bi dedi tehlikeli birşey değil acilde bakarlar dedi ama başına gelen varmı bilmiyorum ki
Zeynppppp teachering06 ama ben bi yere çokmadım hiç ne boğaz ağrısı ne şey bide 2 yaşında çocugum var ne eşimde ne bende bişide yokki hatta ben ateşim var demiştim ya eşim kaç kez baktı yok ateş dedi ölçerin pili bitti acile giittik ateş yoktu serum taktılar