starmom eslem06_ eşimizi bekleyin bence ittirme esnasında vücuttan güç alacaksanız kaslarınız kasıp o yüzden karın bölgeside kasılır allah korusun
Denizvegokyuzu eslem06_ yinede bı güç uyguliycaksin ayağın kayar kramp girer ne olur ne olmaz hiç riske atma kendini de bebişini de Allah korusun 🙂
Cansuzana Bence yapma bebeğe bişey olur Allah korusun sen çok üzülursun eşine söyle yardımcı olsun kendini riske atm
eslem06_ Cansuzana eşimin hiç fırsatı olmuyorki devamlı işte evde oldugu zamanda uyuyor haliyle kimsede yok yardım istiycek tek başımayım 🥴
babyninannesi arkadaslar neden bu kadar kasıyorsunuz saglikli bir hamileligi varsa 3. ayida doldurmussa birsey olmaz, sporcu anneler var agirlik kaldiriyorlar okadar , ama kendisi hic hareket.etmeyen bi insansa dikkatli dikkatli yapsin kendini zorlamadan
eslem06_ babyninannesi 7 aylık hamileyim 15 kilo kızım var onu kucamda almak zorunda kalıyorum zaman zamn eşim 4 4 çalışıyor fırsat olmuyor bende duramıyorum bazanın içini boşaltıp ittir diyo içimden Bi ses gözüme batıyor 🤣
BusraAltin eslem06_ bende koltuk cekmek istiyorum ama sanirim dogru bir hareket olmaz. Sizde benim gibi esinizi bekleyin bence
eslem06_ BusraAltin valla koltukları adamdan saymıyorum ittiri ittiri veriyorum bazalar ağır olurmu acaba dedim sadece eşim devamlı iş mesai pazar bile mesai ah yakalasamda çektirsem nerde🤣
karat eslem06_ tek başınıza kalkışmayın bence biraz bile iş yapınca çok yoruyor iterken çok güç harcayacaksınız
nurcan_26g eslem06_ arkadaşım ben 36 haftalık hamileyim agirda kaldırdım yatak dolapta ittim çektim sonrasında bel ağrısı yasaniyo ama riskli bı gebeliğin yoksa kendini zorlamadan yapabilirsin işlerini benim doktorum bile hamilesiniz hasta değilsiniz der hep ha bu arada 18 kilo çocuğum var hala kucağıma alır dans ederim yani
hukukcuanne_06 Kocam hamile değilken bile yalnız yapsam kızar. Boynumda falan sıkıntı var sonra hastanelik oluyorum sıkıntısını o çekiyı😅 bence yapmayın canınızı yakmayın durduk yere çok acil değildir mesele herhalde. Ben geçen bazayı açtım diye annem ayrı kızıyo eşim ayrı 🤭
eslem06_ Vallah pozitif yorumlardan güç alıp bazanın içini boşaltıp çektim Bi koşu geldim 😃çok şükür içim rahatladı
Aysunnnn_ eslem06_ 😂😂😂😂 bekleyeydin bı bakaydin ne diyoruz dinleyeydin bari burda kendimi yırttım itme die 😂