Sultaner Portakalimsi545 medikanada çalışmıyorum konya 15 temmuzda calısıyorum ben geçmiş olsun öncelikle ☺️ Umarım tez zamanda çıkar
Dlr48 Portakalimsi545 merhaba kac haftalıkken serklaj oldunuz kac hafta dayandı dogum oldu benimde serklaja ragmen acılmam hunılesmem oldu ıkı hafta once olmustum 25 haftalıkken sımdı 27 haftamdayım bide nstde sancı cıkmıstı sımdılık durdurdular yatıorm ama korkuyorum
Portakalimsi545 Dlr48 geçmiş olsun öncelikle. 21. Hafta da oldum. 30. Hafta da doğum yaptım. Hiç kalkmadan yattım. Hunileşme ve açılma vardı. Sezeryan oldum ama 9,5 cm açılmam vardı.
Dlr48 Arkadaslar bırde bısı sorucam hep uzanarakmı yattınız bu surecte yanı yastıgı arkanıza alıp oturdunuzmu yanı hep dum duz uzanarakmı yatmak gerekıyor arada otursak ne olur
Sultaner Dlr48 sağ sol yatıyorum ben hep drum sürekli de yatma bacaklarını hareket ettir dedi bu hafta kontrde pıhtı atar yoksa dedi
Efnan Ceylankosova günlük işlerimi hâlâ görüyorum canım ama çok ağır kaldırmıyorum dinlenerek iş yapıyorum
Ceylankosova Efnan bende yapiyorum doktorum ruyin hayatina donebilirsin fiyonce basladim is yapmaya evi topla yemekvs genelde cok uzanmamaya ve egilmemeye dikkat ediyorum ama acilma olurmu diye dusunuyorum🤭🤷♀️
Efnan Ceylankosova bende de aynı korku var canım Allah’a emanet ediyorum bebeğimi doktor kontrollerini aksatmiyorum asla progesteron vajinal alıyorum doktor iğne de yazdı bakalım inşallah bı sıkıntı olmaz şu anlık rahim ağzı uzunluğu 30-35 mm arası dedi doktor. 25 in alti tehlikeliymis
Fatma0090 Sehheerr bende rahim agzı yetmezliği tanısı konuldu her gebelikte mutlaka atılacak demişti doğumu yapan doktor suan başkasına gidiyorum nasip olursa 13 hafta da atıcak
Efnan Ceylankosova tabiki dikiş tek başına korumuyor burda okumuştum bı kadın sadece dikiş tutuyor rahim ağzım açık yazmıştı
Ceylankosova Efnan 😦 yuzde yuz korumadgini biliyorum hunilesmede oldgunuda duydum ama mesela bu acikligi ilk defa duydum Allah sonuna kadar gitmeyi nasip etsin valla
Dlr48 Ceylankosova benimde baslamıs hunılesme daha dıkıs atılalı 3 hafta anca oluyo 3 5 gun once bobrek agrısı ıcın gıtmıstım nstde sancım asagıdada hunılesme baslamıs dedi doktor ufak tefek bende evın ıcınde ayaklanmıstım sımdı hep yatıyorum. Allahım sag salım almayı nasıp etsin kucaklarımıza
Portakalimsi545 Efnan hayır hiç bişey yoktu. Sadece suyum geldi. Akşam da yatışım yapıldı o gün. Akşam da hemşire nst için bastırdı biraz ağrım var dedim ebe kontrol etti. Doğurduğumu söyledi