Sehheerr kayaa0 ben haftalık vuruluyorum o igneyi o kadar suanlık baska bırsey vermedi akıntım var dıye fitil ıle hap verdi kullanmaya basladım o kadarcık. Çok korkuyorum ya stresten uyuyamıyorum
Gksuaydn Sehheerr yani erken doğum riskin var dedi doktor kendini zorlamamak gerekiyor dedi işi bıraktırdı o yüzden
Mavigizem Sehheerr ben özelde yaptırdım. 7500 tl. İlkm gittiğim hastane 25.000 bile istedi. Ama çok güvendiğimiz bir doktora yaptırdık. Şimdi sıkı takipteyim. Umarım bebeklerimizi kucaklarımıza alacağız. İnsallah
Sehheerr Mavigizem uuu daha pahalı yerlerde var yanı 🙄saglıkla gelsın kuzucuklarımız ınsallah para kazanılır yıne. Nasıl pekı agrı yapıyo mu sızı rahatsız edıyo mu
Mavigizem Sehheerr hayır hiç hissetmiyorum ben kimisi tuvalette zorlanıyorum filan demiş ama ben şaşırdım. Yani ayık olmasaydım ameliyatta, bana dikiş atmadılar derdim. Hiç korkmayın o yüzden. İnsallahh bebeklerimiz sağlıkla gelsin gerisi hiç önemli değil
Gksuaydn Sehheerr gerçekten öyle insan her an korkuyor bişey olur mu diye. Allah bize bağışlasın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin🙏🙏
Sehheerr Mavigizem ıcım bıraz daha ferahladı tesekkur ederım🥰 sizinde belınızden mı ıgne yaparak uyusturdular
Mavigizem Sehheerr rica ederim bende çok korkmuştum , insan böyle zamanlarda içini ferahlatacak iki cümle duymak istiyor.🌸 evet bende spinal oldum. Bebek için daha uygun diye
_akalin3 Sultaner 15. Haftallıken dikiş atıldı suan 21 haftdayım 4-5 kere yaşadım toplanmayındoktor cok yoruldugundan dolayı demişti gercekten yorulmadıgım günler olmuyordu
Sultaner Sehheerr gün içinde kas katı oluyor saniyelik ve sonrageçiyor korkuyorum benim baya oldu 17 gün falan
Sehheerr Sultaner dıkkatlı ol canım benım bebek kac haftalık pekı gun ıcınde hareketini falan hıssediyor musun
Sultaner Sehheerr 26+5 günlük baya hareketli sırtüstü yattıgımda sertleşme oluyor yan dönünce geçiyor
Sadriye35 Sultaner bende de aynı şey var yan yatarken sertleşiyor kaskatı oluyor o zaman sol kasığimda sizlama gibi ağrı oluyor gün içinde baya oluyor benim de nst de sanci çıkmadı ama nst çekilirken karnım sert değildi o yüzden mi çıkmadı bilmiyorum artık ne düsünücemi
Sehheerr Sultaner senın bebek buyuk ya o yuzden herhalde cok zor zaten ben yan yatsam yoruluyorum sırt ustu yatsam belım agrıyo 23. Haftadan boyleyse daha buyudukce ne olur bılemıyorum