sevgitekes Kızlar belki 30 tane takımı var yenidoğan için giymedikleri tertemiz pantolonlar temiz ama bu üst parçalar böyle süt lekesi herhalde yakaları sararmış bu Kosla arkaya baktım 1 saat bekletin diyor bozulmaz değil mi çamaşırlar bire Yenidoğan kaç derecede kaç saat yıkıyorsunuz ikinci postum oluyor ama yüzleştim yarın yıkayacağım O yüzden soruyorum
cahillesohbetikestim sevgitekes ben böyle yıkamadım hiç ama bimin bulaşık makinesi parlatcısıyla silip yıkadım bir şeyi kalmadı 🙄 benim makinem de bebek programı var 2 buçuk saat sürüyor 40 derecede yıkıyorum
dml33 sevgitekes bnmde var ilk cocuktn sararms hurcn içinde leke yoktu koydugumda yoksa seçip koydm çamaşır sodasi dediler banada bide e bebektn leke çıkarıci aldım 40 derecede yikicm bnde inş çıkar
Ciftcekirdekailem sevgitekes benimkiler de böyleydi. Ben tozunu almıştım kettleda kaynatıp kaynatıp tozu döktüğüm yerin üzerine sıcak su döktüm bı saat belki daha fazla bekledi sonra tertemiz oldu. Bembeyaz… makinada da galiba bı buçuk saatlik programda yıkadım
cahillesohbetikestim sevgitekes bebek programıdır ilk günden berihep öyle yıkıyorum çokta sık yıkıyorum ama yıpranmadı yani yıpranmıyordur herhalde oğlandan pek farkedemiyorum🤣
Glsh14 sevgitekes ben koslanin toz olanini aldim aklinda bulunsun o daha iyi cikartiyor bir tane leke birakmiyor.4-5 saat bekletip 60 derecede yikadim yigenimin beklemekten sararmis lekeler vardi kiyafetlerinde.ama bu sivi olanla 1 gun beklettim yikadim cikmayan yine cikmamisti bazi lekeler
dml33 sevgitekes çıkar dediler ondn pek biside almadm😄bir tane zıbın sanki sarı biseyin içine dusmus gibi olms nasıl sarardiysa öyle anlamadm
sevgitekes dml33 Ben bugün yıkadım yani suda beklettim hepsinin rengi gitti sarı kalmadı sadece iki tanesi çok sararmıştı rengi bayağı açıldı ama gitmedi tamamen şimdi makinede yıkanıyor makineye de koydum Kosla öyle tamamen geçer dediler İnşallah o da çıkar zaten 0-3 Ay en fazla 2 ay giyecek de
dml33 sevgitekes aynen çok giyilmio bbm dogum haziran birde sıcak olur 40 çıkana kadar giyerse ne mutlu😄bnde baslicm bu hafta ici yikamaya bakalim inş cikarlar