minisinannesiiii Kızlar ilk hamileliğimde pek biseye aş ermemiştim ama şimdi sürekli aş eriyorum hemde çamaşır suyuna şampuana bugün saç spreyi istiyo canım kuaförlerde sıkılan varya ne bileyim değişik yani neden böyle oluyo şaştım kaldım
Sinoooom minisinannesiiii kızzz ilk defa duydum böyle aşermeyi gece felan canın çekip tadına bakma da 😬😬😬
vesilece minisinannesiiii yaaaa hiç güleceğim yoktu 😆😆🙈🙈🙈 zaten şu aşerme sadece türklere has bişeymiş yurtdışında yok
Zarifhnm1 minisinannesiiii bende çamaşır suyu böyle keskin kokular sigara kokusu bile güzel geliyor soba yakıyordular mahallede onun kokusu bile güzel geliyordu 😂 falım sakız delisi oldum ne alaka bilmem çamaşır suyu çekince onu çiğniyorum
minisinannesiiii Sinoooom çamaşır suyunu baya içmek istiyodum elime aldim kokladım sadece uzun bi süre 😀
minisinannesiiii vesilece vücudun neye ihityacı vsrsa ona aş erermiş insan benim bunlara mi vsr ihtiyacım 😀😀
55-61-92 Asillllll1111 hacışakir sabunu hemde nasıl gece koklayarak uyuyrm resmen arada tadına bakyrm 🙈🤷♀️ Bide dibek kahvesi cekiyr nie bilmem diyom bazen delirdin herlde
Asillllll1111 minisinannesiiii İçmek istiyorum evet😂😂😂 Peros soft Yasemin ve neroli çiçeği olanı koklayın bak 😂😂😂
minisinannesiiii 35lavanta klor eksik sanırım 😀😀 insanin cani neden çamaşır suyu ceksın şaşırıyorum kendime
35lavanta minisinannesiiii Bende cif kokusuna bayılıyorum gerçi oldum olası çok severdim ama şuan kokusunu duydukça bildiğin heycanlanıyorum 😂😂