Canimyavyum Anne karnın da bebek herşeyi hisseder mi üzücü olaylar yaşadığın da anne etkilenir mi ? Travma olarak kalırmı bebekte
Sinoooom Canimyavyum bebekler hissediyor malesef ben üzgün mutsuz olduğum da bebeğim de içeride kasılıyor belli yerde toplanıp sertleşiyor , mutlu olduğum zaman ise sürekli kıpır kıpır oluyor . Travma olarak kalıcı mı bilmiyorum ama çoğu gördüğüm şey hamileliği stresli sinirli geçen annelerin bebek doğduğu zaman stresli oluyormuş sürekli ağlamak gibi 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️
fatma_22_ Canimyavyum evet ilerde pıskolojık sebeplere yol acar ve pısıkıyatrı bıle sorar hamılwlıkte sıdder gordun mu nasıl bı hamılelık gcırdın dye
benimmdunyamm Canimyavyum anne çok sınırlı ve üzüntülü gebelik geçirirse bebek hissedermis bebekte aynı o şekilde gergin olurmuş doğunca da huysuz bir bebek olurmuş
Askiletotomsu benimmdunyamm masal ya onlar Arkadaşım sakın rahat huzurlu her istediği yapılan gebelik geçirdi de Bebeği çok huysuz oldu 😔😔😔
Canimyavyum Sürekli sinirli stresli bi hamileliğim yok ama, günlük yaşantımız da bisürrü olayla karşılaşıyoruz zaman zaman çok üzülüp çok kızdığım şeyler oluyo sürekli olmasa da bişeye üzüldüğüm de onu 1 hafta kadar takıyorum. Bebeğim etkilensin hiç istemiyorum