Sblbngl Reshaa ilk bir tane cektiler onda baya cizgiler yukarda sonra su bol iç bidaha dediler aslında bunu cekerken bebek kalp atışını zor buldular düzgün cekilmedi sonradan düzeldi bu kagıdın yarısıda doktorda
Sblbngl OsmanEge_12 https://imgyukle.com/i/RkUZjh İlk cıkan nst kağıtta böyleydi yarısını cektim ama kağıt komple cizgiler böyleydi canım
Sblbngl Nazlierdemir sen kac haftalıksın benim şimdi bile ağrım var doktor kanala girmemiş diyor ama bu nasıl ağrıdır bilemedim
Nazlierdemir Sblbngl 40 bitti bugün. Nts de sancı çıkmadı doktor bugün iki gün önceye göre biraz daha inmiş ama tam olarak kanalda diyemem dedi nts de sancı çıkmayınca iki gün sonra tekrar istedi pazartesiden sonra işte hergun gitcekmisim
Sblbngl Nazlierdemir 39+2 haftayım bende ama şimdi ben az yürüyüş yapınca bebek sanki düşecek gibi yada suyum boşalacak gibi hissediyorum karnımda baya aşağıda zorlanıyorum artık
Sblbngl OsmanEge_12 dün gece hissediyordm sabah aslında hafif hissettim ama şimdi gene şiddetlenmeye başlıyor ama kanala inmemiş ben anlamadım kanalda olmayan bebek doğum olurmu yanı biandamı giriyor bilmiyorumki
OsmanEge_12 Sblbngl benimki de kanlada değildi cuma kontole gittim sancılar tavan açılma fln yoktu pazar dopuma gittim suyum geldi
Sblbngl OsmanEge_12 haa anladım dogum yaptınızmı siz kanalda olmasa bile suyun gelmiş o an kanala giriyor demekki bebek
Sblbngl OsmanEge_12 ohhh valla ne güzel yaa inş bizde doğururuz artık. Sizin doğum nasıl başladı nasıl oldu normalmi doğum yaptınız
OsmanEge_12 Sblbngl Evet cnm normal doğum benim zaten sürekli sancılarım vardı 6 Mart gecesi 5 de suyum geldi 7 Mart sabah 11.13 de doğum yaptım