Meleknkkk Kızlar sizce sıkıntı olur mu doktor ikili tarama testinin de sonucuna göre kesin konuşuruz ama 5in üstünde olursa büyük risk dedi. 2 olması gerekirmis ama bizim 3 göründü. İçimi rahatlatın lütfen 🙏
Merve6334 Meleknkkk Rabbime emanet ne desek boş Allahım Sağşıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻
benimmdunyamm Meleknkkk sinir 3 diye biliyorum ama tek başına bir anlam ifade etmez kan sonucuna göre bakar yani kesin sonuç değil zaten canım tarama testi
Gizempeker İkiliyi yaptırma bile bana da Dr um normal dedi ama yine yaptır bilelim us da burun kemiği gördü test yaniltabiliypr us da yaniltabiliyor dedi yani yaptırıp kötü çıksa üzülüp sıkıntıya düşücem.hersey Allah’tan yaptirmiycam ben o yüzden
Meleknkkk Gizempeker işte ne bilim yaptırdık biz normalde 2 buçuk normal diyolar 3mm çıktı bizim tabi tek başına bi anlamı yok da
Sedaaa95 Meleknkkk sadece ense kalınlığı ile olmaz ikili test sonucunu bekleyin içinizi ferah tutun inşallah iyidir bebeğin
karazlem Meleknkkk benimde ense kalınlığı 2.8 çıktı, nifty testi yaptırdım sonuçlar güzel geldi çok şükür. Eğer durumunuz var ise nifty yaptırabilirsiniz hem içiniz rahatlar🙏🏻
Meleknkkk karazlem doktor kan sonucuna göre kesin konuşuruz ama 5in üstünde olursa büyük risk derdim dedi. İnşallah kan sonucu iyi olur da rahatlarım biraz canım. Maliyeti ne kadar bu testin peki canım
Sedaaa95 Meleknkkk biliyorum bende ikili test sonucunu bekliyorum hep aklımda sonucu temiz alayım diye dua ediyorum sürekli. İnşallah çok çok güzel sonuçlar alalım rahat edelim. İyi düşünelim iyi olsun inşallah
karazlem Meleknkkk 4500 e yaptırdım ben cnm, ama istersen 5 kromozom a da bakılıyor dedi o da 2500 TL miş,
karazlem Meleknkkk içinizi ferah tutun,dua edin bol bol, allahım sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin inşallah bebişlerimizi 🙏🏻🙏🏻