Ays_cskn Seydadikmen merhaba bende 13 +4 um bulantilarim bitti saniyordum dunden beri yine basladi bendede 12.haftadan itibaren azaliyir diye biliyordum ama
Serraee Ays_cskn Seydadikmen herkesin hamileligi farklı canım ben de bikac gün rahattım sonra yine başladı 4 aya kadar olur diyorlar ama bakalım
Mca Seydadikmen Malesef cok siddetli bulantilarim oldu.16 haftadan sonra gecmeye basladi suan 19 haftalik bir tane prilam iciyorum sadece gecti. eskiden zofer 4 prilam icsemde duramazdim.Biraz sabir azalacak insallah sizinde
FirstAnne Seydadikmen 11. Haftama yeni girdim tam hafifledi sanarken yeniden siddetlendi 🥺 Günde 5-6 kere cikarir oldum geceleri bile uykumdan uyaniyorum hic halim kalmadi. Ne ilac fayda etti ne baska seyler umarim biran önce geçer🤦🏻♀️
Serraee Ays_cskn ben de bikac gün rahatladım bitti sandım yine başladık saglıkla gelsinler de bugünler gecer inşaallah
Ays_cskn Serraee aynen benim ilk hamileligimde doguma kadar sürmüştü bakalim bunda ne olucak yanliz bayramda uzun yolculugq cikicam bulanti icin onlem almak istiyorum bunun icin fikriniz varmi
Ays_cskn Kbrakeser bugun o kadar halsizim ki domates ve corba ile gecistiriyorum gunu 3 kere cikardim afedersin insallah kesin gecti dedigimiz gunlerde olur😌
karazlem Merhaba bende aynı durumdayım, tam geçti galiba diyorum ama ertesi gün yine mide bulantısı oluyor. Bi gün mide yanması şiddetli oluyor, bi gün bulantı ilk başlara göre azaldı ama yine ara ara yokluyor.☺️ Muz, çubuk kraker, leblebi yiyorum bende ☺️
Leyla1938 Bazı bizim gibi şansız hamileler mide bulantisini ile geçiriyor bu süreci malasef🥺 Şuan ikinci gebeliğim. İlk gebeliğim de 3 buçuk ay boyunca çıkardım çok ağır geçti. Şuan 9 haftalık hamileyim ilk hamileliğim kadar ağır değil ama devamlı bir mide bulantısı devamlı ne yesem ağzımda tatsızlık durumu umarım bir aya geçer çok zor oluyor gerçekten 🙄