Nurgl34 Bugün lekelenmem için doktorum progestan ilaç verdi ağızdan mide bulantısı ve baş dönmesi çok yapıyor vajinal kullan dediler hangisi daha etkili oluyor fark eder mi bilginiz var mı nasıl kullanmalıyım
begonvilko Nurgl34 ben vajinal kullandım uzun bir süre canım. Yan etkisi hic yok. Sadece akıntı çok yapıyor.
Gizempeker Nurgl34 bnde kullanıyorum vajinal olarak al çok rahat oluyor ben çalışıyorum Dr um kendi dedi zorlanirsin diye at gitsin rahat
Nurgl34 Deniz2961 Deletedmom727271 GuldenYavuz begonvilko Gizempeker çok teşekkür ederim hepinize 🌸 dediğiniz gibi vajinalden kullanicam
Berenibeklerken Nurgl34 vajinal kullanmak daha etkiliymiş ben de öyle kullanıyorum içtiğin zaman sersem gibi yapıyo insanı hep uykulu oluyosun
Tugcaduman Bende erken doğum riski atlattım o yüzden hep vajinal kullandım şuan da ağrım olduğu günler yine vajinal olarak alıyorum yatmadan önce hiç bi yan etki yapmadı bende
anneyimmm42 Nurgl34 kahverengi lekelenme oluyordu canım ilk haftalarda progestan ile geçti . Şu an normal akıntı var fitil kaynaklı
Nurgl34 anneyimmm42 bende progestan kullanıyorum bugün 3. Gün ne kadar süre sonra bu kahrengi akıntı geçiyor