vesilece Tecrübeli hamişler bayramda 4 saat uzaklıktaki memleketimize gitmek istiyoruz 🥰 21 haftalık oluyorum o dönem yolculuk yapabilir miyim ?? Doktorum, o zaman bakarız dedi ama ona göre niyetlenicem 🙈
funnymummy vesilece aslında o anki halinize bağlı ben 21 haftalık olmak üzereyim şuanda bir ağrım sızım yok doktor uçak yolculuğu da dahil önerdi ama yapmadım ben henüz
Eminekelesogz vesilece vqlla canim ben araba yolculugu da yaptim ucakta herhangi bir sikinti olmadi inşallah seninde olmaz 32 haftadan sonra yasak oldugunu biliyorum
funnymummy vesilece kendi aracınızla mola verirsiniz 2 saate yada arabada arkaya Oturup ayaklarınızı uzatırsınız rahat edersiniz
gokturkefe vesilece Sürekli mola verip yürüyüş yapmak gerekiyor 39 haftalıkken 8 saatlik yol geldim 😅
prensannesi1649 vesilece aynn otobüs şimdi bana kalmamış ama bende önermiyorum uçakta ne kadar skinti yok dese insan bı rahatsiz oluyor ben 12 haftada memlekete gittim uzak olduğu için uçakla gittim 2 saat sürüyor uçakla gerçekten bacaklarımı artık his etmiyordum çok agiriyordu ben rahatsız oldum baya ama özel araç iner biraz yürüsün mola verirsin bı skinti olmaz Allah’ın izni ile
Sukranbakas Ben 33. Haftamda (doktorun bilgisi ve izni dahilinde) uçakla yolculuk yaptım herhangi bi sıkıntı olmadı çok şükür