12siradanbiri Deletedmom_78 cizgi tam olması gerektiği yerde değil sanki başka test varsa tekrarlayın insallah vardır 🥰
Habus Deletedmom_78 flaşla çektiğinizde testin tam ortasında testi sabit tutmak için olan bir plastik var onun gölgesi yansıtabilirler. Flaşsız daha iyi görebilirsiniz bence 🙏 hevesinizi kırmak istemem ama sonradan üzülmeyin diye söylemek istedim 😔
Deletedmom_78 caganin_annesi flaşssız gözükmüyo testi yaptım tesadüfen ışığa doğru tutuyodum baktım oluştu bitane çizgi :)
caganin_annesi Deletedmom_78 normalde gözükmüyorsa bence yoktur. Çünkü orda zaten bir çizgi var sadece HCG hormonu varsa kızarıyor, normal testi de flasa tutsanız aynı bu şekil olabilir yani. Ama inşallah vardır tabiki, testi tekrarlayın.
Lavinyaa8 Deletedmom_78 bende ilişkiden 11 gun sonra yaptığım testte flaşla görmüştüm görmesi zor bir cizgiydi hatta o gün kan verdim 32 cikti
zeylifestyles Flasa tutunca her türlü çizgi görünür. Değilsiniz bence. Yeniden yapın normalde görünüyor mu ona bakın.
Deletedmom_78 Hlalcg yok direk çıkmadı ayıptır söylemesi testi beklerken tuvalette bulunduğum konum ışığa denkti önce C çizgisi oldu sonra bu. Kafam karıştı hakkımdan hayırlısı olsun
Kizilkafaa Deletedmom_78 Şimdi bu testlerde genellikle 10 dakika sonrası biliyorsundur geçersiz sayılıyor çünkü ben hamile kalmadan önce test yapıyordum koydum geri bir bakıyorum 25 dakika sonra orada hafif silik bir çizgi var yani o çizgiler hamile olmadığına işaret ama inşallah Hamilesindır dileğim o yönde ama bence ben senin yerinde olsam yarın direk hemen gider bir kan tahlili vereceğim hiç riske atmaya gerek yok oradan zaten hemen anlarsın ama inşallah hamilesindir
Deletedmom_78 Kizilkafaa normalde beklemem ama hem hsg çekildim hem histeroskopi ameliyatı oldum beklentim bi tık yukarda ama nasip inşallah birgün bizde görürüz o iki cizgiyi 🥰🥰