bebisimveannesi Sjkghhhh ilk ayda vermisti nedenini bilmiyorum dusuk tehlikem.vardi serum igne ve fitil vermisti
Zeynokus Sjkghhhh 22. Haftda serklaj oldum kasilmalarim vardi onun için vermisti 3 gun kullandık sadece
Sjkghhhh Kizilkafaa yaa benim sabah adet olackmis gibi sancım vardı böyle baya hemde direk doktora gittim bitane omedevit vm verdi bide fitil yazmış popodan al dedi
Sjkghhhh TazeAnne06 yaa benim sabah adet olackmis gibi sancım vardı bende direk doktora gittim bitane omedevit vm verdi popdan almm icin fitil verdi
Sjkghhhh bebisimveannesi benim düşük yoktu adet olackmis gibi sancım çoktu o sikyayetle gittim fitil yazdı ama popdan al dedi
TazeAnne06 Sjkghhhh öyle mi ilk defa duydum demekki sancıyı alması içinmiş belki bağırsaklardan yana sorun vardır diye
bebisimveannesi Sjkghhhh bana hastanede verdi sadece 1 tane rahatlatiyo zaten sanci kalmiyoki ilk aydaydi ama siz kac haftaliksiniz
Sjkghhhh Mouradi aa öyle mii bende eşime yol üstü al gel dedim herhalde 10 tane var içinde her akşam mi kullaniyorsunz doktor size ne için verdi
Mouradi Sjkghhhh Tonus var canım adet olucakmış gibi ağrılarım oluyor kasılma gibi bi şey, o yüzden kullanıyorum Şükür rahatladım hem kabızlık gaz varsada o yöndende iyi. Evet canım her akşam yatmadan önce kullanıyorum
Sjkghhhh Mouradi yaa benimde kabızlık var kaç gündur tuvalete çıkmıyorum bu sabah o kadar sancım vardı kii backalrim belim ayrı ağrıyorudu her an adet olackmis gibydom ama doktora kabızlık olduğunu soylemdim unuttum
hdemirr86 Sjkghhhh 11. Haftamda kanama geçirmiştim. Acile gittiğimde popodan fitil koymuştu hemşire. Geceyi hastanede geçirmiştim, serum, iğne, ağızdan ilaç vs