minikportakal minikportakal böyle bazen adet agrısı gibi oluyor sonra geçiyor ara ara geliyor gidiyor anlamadım bende bazen yatakta dönerken agrım oluyor yürürken bide yatarken pek sorun olmuyor
Buseyllzr minikportakal yalancı sancı olabilir canım bende 30 haftalığım ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ama duzensiz dinlenincr geçiyor
Eslemmiraaa minikportakal gece yattağa yattığımda çok hissediyorum gün içinde değilde bel boşluklarım kasıklarımda sızı gibi normal heralde
DilaraArslan07 minikportakal yalancı sancılar kuzum benimde öyle bazen böyle ah ah deyip kalıyorum artık çok sızlıyor
minikportakal Buseyllzr hastanedeyim şuan yatış verdiler 2 cm açıklık varmış rahim ağzım kısalmış dikkat edin sizde ihmal etmeyin
Zeynosunannesii minikportakal aaa benimde 30 haftalık kasıklarımda ağrı var enfeksiyon desem bende yakında idrar vermiştim yoktu suyu az içiyorum diye düşündüm gitsem mi acaba
DilaraArslan07 minikportakal Yaaaa gerçekten mi ben doktoruma yazdım yalancı sancılar dedi hem bende leke de gelmişti bişey olmaz dedi korktum suan
Buseyllzr minikportakal yaa çok geçmiş olsun canım bizide haberdar et durumdan 🙏 bende enfeksiyon da var sanırım ondan oluyor sürekli olmyo zaten çok yoruldugumda fln oluyor. Senin sürekli mi oluyordu kasık ağrısı cokmu siddetliydi?
minikportakal DilaraArslan07 valla ben geldim öyle dediler ciğer geliştirici yapıldı sancı durdurucu serum yapıldı
Buseyllzr minikportakal bebiş bir an önce kavuşmak istedi heralde sana annesi 😚 tekrar çok geçmiş olsun içini ferah tut dua oku bol bol Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah 🙏
DilaraArslan07 minikportakal yaa çok geçmiş olsun kuzum Rabbim yardımcın olsun inşallah vaktinde saatinde sağlığınla gelsin bebiş erken doğum iyi değil çok korkuyorum bende bı gideyim bu hafta
minikportakal Buseyllzr yatıyoruz canım bugün ikinci ciğer iğnesi vurulacak nst lerimiz iyi sancımız yok bakalım