Melekistan Kızlar selam Ben gebelik takibi için şehir hastanesine gidiyorum. Haftaya kontrolüm var uzun zamandır randevu almaya çalışıyorum ama maalesef alamıyorum. Takipli hasta olduğum için oraya gittiğimde muayene olma şansım var mı ?
Eliferimm Melekistan Ben tıp fakültesi Yavuz TOKGÖZ e gidiyorum, tavsiye ederim. Şehir hastanesinde randevusuz bakılmıyor diye biliyorum. Yavuz beye randevu içinde üreme Sağlığı merkezini arıyorsunuz
Elahifa Melekistan merhaba. Gebelik haftanız ileriyse randevusuz bakar doktorunuz. Kapının oradaki yardımcı personele söyleyin doktorunuzun yanına girip sizin adınıza kayıt kagidi alır onunla giriş yaptirabilirsiniz. Erken gebelikse randevusuz bakmazlar
Mlk116 Melekistan sbaah 9dan önce mesai başlamadan konuşursanız alırlar bence. Bende kezban hanıma gidiyorum geçenlerde randevu bulamadım gittim sabahtan öok doluydu almadı öğleden sonra gel dedi öğleden sonra 1de öğle arasından dönmeden gittim aldı muayene oldum
Ahsennnn Şehir e gitmiyorum ama tahminim bakmayabilirler randevu al der ya da sıra numarası verebilir doktor sırayla da muayene ediyorsa
Elahifa Melekistan Oğuz bey çok iyi bir doktor. Bı rica edin bence uzun zamandır da gitmediyseniz alma ihtimali yüksek ☺️