Nurayy09 15+6 gün hastaneden geliyorum, cinsiyettini sordum Büyük İhtimalle Erkek Olacak Dedi, Benim içimden geçen kızdı ters köşe yaptı minnak:D Sizce değişir mi cinsiyetti??
Yelizmurat Nurayy09 degisebilir canim erkek kardesime kiz dediler dogana kadar dogdugunda erkek oldugu pipisinden ortaya cikti dusun hic bisey net degıl anlıcagın 😂😂😂😂😂
cinderella Nurayy09 bence erkek olur bana da o haftada demişlerdi erkek diye 16. Hafta kesinleşir erkek bebekler demişti doktorum
tugbaninmucizesi Nurayy09 canim bana 11+2 de %70 erkek dedi dun gittim 15+1 de %100 erkek dedi bariz bacak arasi görünüyor ben de ekran da bacak arasinda bisy oldugunu gördüm hatta bacak arasının görüntüsünü cikardi verdi 😊
Yaz Nurayy09 bende ilk zamandan beri kız hissediyorum ayrıntılıda bile pipisini gösterdi doktor ama 30 haftalık olduk ben hala acaba kız mı diye düşünmeden edemiyorum 😁
Nurayy09 Yelizmurat yaa baya kız alışverişi yapmışsınızdır sonra süpriz erkek😃 bilmiyorum bende ilk söylenene inanmiycam demiştim ama doktor hakkında çok ii şeyler söylüyorlar baya iyi işinde, düşünüyorum ki erkek olur diye
Nurayy09 cinderella bende değişmez diye düşünüyorum içimden öyle geçiyor, bakalım bidaha ki hafta ne çıkacak
Hazinem Bn henüz 11+2 yim buğün gittiğimde kız gbi duruyor kesin olmamakla dedi daha çok erken değil mi bunun için
Nurayy09 Hazinem 16hafta ile 17 hafta arasında net belli oluyor sanırım ama son anda bile tersi çıkabiliyor, yengemde öyle olmuştu erkek beklerken kız çıktı:D
Misra_123 Ben daha 7 buçuk haftalık hamileyim evlenmeden önce falan hep erkek bebeğim olsun istiyorum ama şuan kız gini hissediyorum çok tuhaf şekilde eşimin de benim de rüyama kız bebek giriyor anneler hisseder derler var mı böyle bir şey acaba .