[silindi] Kizlar adetime 2 gün kaldı. 5 gündür yaptığım idrar testleri hep pozitif. Dün kan verdim 0.44 negatif dedi. bugün yine 2 test yaptım teki erken gebelik teki normal onlarda pozitif. Testlerin hepsi farklı marka. Yarın tekrar kan vereceğim. Sizce yükselmiş mıdır https://resimyukle.io/r/8ZdTsLFyeK
Mehtapca06 [silindi] ne kadar sürede çıkıyor bu testler böyle yani benim bundan silikken adet bir hafta kala verdim 18.17 çıkmıştı bu haldeyken testler 0,44 bana gatip geldi başka bir yerde mi kan versen
Gulguzelim [silindi] kan testi negatif ama önemli olanda kan testi siz aşılama falanmi oldunuz yada bir ilaç mı kullandınız
Ozlemsarap Bu kadar net pozitif olup 0.44 dusundurucu geldi muhakkak kan ver tekrar belki cok yenidir ondan boyledir dicem ama idrara daha gec dusuyor aslinda hormon garip umarim gelmistir melegin
[silindi] Ozlemsarap inşallah canım Allah isteyen dileyen herkese versin. Dün o kan sonucunu alıp eve geldim tekrar yaptım pozitif. Bugün 2 kere yaptım yine pozitiff. Yarın kan vermeye gidicem
[silindi] Mehtapca06 kuzum adete 5 gün kala idrarda çıkmaya başladı adete. 3 gün kala kanda çıkmadı ama . Normalde kanda çıkar idrarda çıkmaz bende tam tersi
Rabia_celik Biraz bekle istersen kuzum şuan erken görünüyor. bende çok sabırsızdım betam düşüktü günler geçtikçe yükseliyor sen yinede dikkat et kendine. Ben suan 4. Haftadayım 🥰
Hmym Benimdebu şekilde silikti adete 2 gün var , test yaptırdım sonuç 91 geldi , tekrar test yaptır istersen