Oykusy7 Merhabalar 24 haftalığım, bazen çok yoğun bazen hiç hissetmiyorum çok endişelendiriyor beni sizde yaşıyor musunuz aynj durumu birbirimizi biraz rahatlatsak ne güzel olur
Yanne Oykusy7 bende 24+5 bende endişeleniyorum hemen bişeyler yiyorum soluma yatıyorum zaten bu haftaya kadar bu kadar belirgin hissetmiyordum ilk hamilelik. Doktorum hergün hissediyorsan sıkıntı yok bu haftalarda düzensiz oluyor dedi
Glsh14 Oykusy7 ben 24 te hic hissetmedim diyebilirim.18 de baslamistim hissetmeye.hissetmeyince endiseleniyordum ama hastaneye gitmedim doktorum 32 ye kadar duzensiz hareketler cok normal dedi.ben 26.haftadan sonra her gun duzenli hissetmeye basladim
Oykusy7 Yanne ahhh teşekkür ederim yalniz olmadığını hissetmek iyi geliyor doktorun öyle demesi de rahatlattj
ortak Bende 24+6. Bazen çok hareketli oluyor bazen hiç hareket etmiyor. Özellikle geceleri çok hareketli. Bende çok endişeleniyorum. Aklınızda bulunsun ılık süt içince çok kipirdaniyor.
Oykusy7 ortak aynen benim sıkıntımda o yani 2 gün önce yoğun hissediyorsum 2 gündür hissetmiyorum nerdeyse teşekkür ederim hemen icicem:)