Mom727373 Merhaba Anneler, Aranızda casual cadillac air travel sistem bebek arabası kullananlar nasıl buldu? Kullanışlı mı? Avantajı, dezavantajı? Kaç yaşına kadar kullanabildiniz?
Melekistan Mom727373 bende yeni aldım aynı markayı hatta 2. El aldım temiz bulup letgo dan baya araştırdım kullananlar çok memnundu Özellikle sürüşü çok iyi
ZMM8888 Mom727373 ben kullandım canım memnun kalıp kalmamak kişiden kişiye değişir belkide çünkü hiç memnun olmayan da vardı çevremde ama ben çok memnundum hatta baya kullandım oğlum 3 yaşına kadar kullandım tekerleği şişmeyeninden al canım nasıl anlatsam düz tekerlekli olandan bnde de arkadaşımda da aynı marka bebek arabası vardı onun ku şişme tekerleklidi tekerleri patladı iki adet tekerleği 250 TL’ye almak zorunda kaldı. Bnmki şişme olmadığı için çok rahattım. 3 sene kullandım hala sıfırdan farkı yoktu yeni doğum yapan gorumceme verdim oda çok memnun
Mom727373 Melekistan Ben de ikinci el çok temiz bir tane buldum. Emin olmak istiyorum bebeğimin parasını çöpe atmak istemiyorum. Yenidoğana bebeğe olur da sanki 2-3 yaşa olur mu merak ettim. Kullananlar yazsa keşke. Bir de ikinci el arasında bu model çok var hep az kullanıldı diye. Acaba beğenmeyip satıp yenisini mi aloyor anneler diye merak ettim
taninmayananne Mom727373 canim ilk donemde cok guzel oluyor ama bebek biraz buyuyunce agir geliyor. Ben 1.5 yasindan sonra bastona gectim. Bunu alacaksan bastona gececigini bil derim.
Mom727373 ZMM8888 Almak istediğim bunun ikinci eli. Tekerlekleri almayın dediğiniz türde mi? https://www.ilkebebe.com/urun/casual-cadillac-air-trona-travel-sistem-bebek-arabasi-cream-ib31667
ZMM8888 Mom727373 şişme tekerlekli gibi görünüyor ama dikkat edersiniz kolay kolay patlamaz arkadaşımla dün konuştum da onunku çok güneşte kalmış bakımsızlıktan patlamış yoksa kolay kolay patlamaz dedi ama genel olarak çok iyi bı araba
Mom727373 ZMM8888 Bulunduğum il çok sıcak o nedenle açık renk seçtim. Balkonda bırakmayacağız demek ki. Teşekkür ederim 😍