Cansusu Kızlar böbrekte genişleme var dedi doktor bu nedir yani yaşayan varmı böyle bişey.5den sonrası sıkıntı ama sizinde 4,5 dedi.
DerinMavii Cansusu bana bol su iç demişti bir aydır yine böbreklerim ağrıyordu doktora gittim enfeksiyon demişlerdi ama bende ondan şüpheleniyorum hala
Lylaars Cansusu bende şu şu 26 haftalik hamileyim ve bebeğimin bobreginde genişleme varmış daha omce sorduğumda geçebilir de demişler di büyümem e si önemli imis
Lylaars Cansusu bende dua etmek ten başka bisey düşünemiyorum acikcasi aklıma geyirmemeye calisiyorum bol bol su içiyorum dikkatli besleniyorum
Laye Cansusu doktor bana da söyledi canım bebeğin böbreğinde genişleme var diye bu durumda ne yapabilirim dedim şu an yapabileceğin birşey yok ama doğduğu gibi üroloji doktoruna göstermemiz gerektiğini söyledi birde doğduktan sonra geçme ihtimali de oluyormuş şu an yapacağımız tek şey dua etmek şimdilik
155598 DerinMavii bende de enfeksiyona bağlı idrarda kan görülmüş normal bişey mi acaba başına gelen var mı antibiyotik falan verdi
Cansusu Laye evet sadece dua etmek kalıyor geriye canım,inşallah daha da büyüme olmaz şuan tek dileğim o
Cig_zar Cansusu yalan söylüyorlar bi arkadaşımda da aynısı var dediler maşallah bebek doğdu bi sıkıntısı yoktu
aytangurvanova Cansusu bebekdeyse banada solediler sag bobrekde genisleme.ben ulturason doktorunada dogum doktorunada belki yuz kerr sordum dogumdan sonra gecicek dedi.genellikle erkek cocuklarda oluyormus korkulacak bi sey deyil dedi yinede rahatsiz oluyor uzuluyor insan.insAllah gecer
Cansusu aytangurvanova Valla beni öyle bir korkuttu ki doktor anlatamam,inşallah büyüme olmaz şuan için normal zaten dedi
aytangurvanova Cansusu ben rusyadayim yani burda doktor oyle soledi arkadasimda kiz bebek onunda iki bobrekde buyume varmis oda azerbaycanda ayni seyleri arkadasimada solemis yani gecip gidicek korkulacak bi sey deyil dogumdan sonra geciyormus.insAllah gecer
Lylaars Cansusu benim oğlumda da doktor geçer dedi hatta sana söyleme sem.bile olur dedi insalah hiç bisey çıkmaz ve düzelir
Cansusu aytangurvanova Allah razı olsun canım dediğiniz gibi olsun ,kendimi teselli edemiyorum yoksa İnşallah
Cansusu aytangurvanova Bana dedi böbrekte genişleme var ,4.5 mm dedi.5 ve üstü tehlikeli dedi şuan normal ama şişlik var dedi büyümezse iyi dedi büyürse sıkıntı dedi